17229
Χειροκίνητος Πολυκόφτης Λαχανικών Με Ανοξείδωτες Λεπίδες Super Julietti
OEM
21.00€

Χειροκίνητος Πολυκόφτης Λαχανικών Με Ανοξείδωτες Λεπίδες

Με το χειροκίνητο πολυκόφτη μπορείτε να προετοιμάσετε εύκολα νόστιμες σπιτικές σαλάτες. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα, ενώ όλα τα μέρη του πλένονται στο πλυντήριο πιάτων εξοικονομώντας σας χρόνο στο καθάρισμα.  

Χειροκίνητος Πολυκόφτης Λαχανικών Με Ανοξείδωτες Λεπίδες

Αλλάξτε τρόπο ζωής και ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή χάρη στον χειροκίνητο πολυκόφτη λαχανικών. Αντικαταστήστε τα ζυμαρικά σας με σπαγκέτι κολοκυθιού, τα οποία θα δημιουργήσετε στο άψε-σβήσε. Δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε το κολοκύθι στο ειδικό τμήμα κοπής του πολυκόφτη και να ασκήσετε μία ελαφριά πίεση προς τα κάτω. Θα δημιουργήσετε σε δευτερόλεπτα εκπληκτικά σπαγκέτι λαχανικών. Εφαρμόστε τον ίδιο τρόπο όπως ακριβώς θα κάνετε με τα ζυμαρικά σας και φτιάξτε μία λαχταριστή μακαρονάδα χωρίς όμως τις ενοχλητικές θερμίδες και τους υδατάνθρακες.

Αν πάλι θέλετε να φάτε πατατάκια καθώς βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία τότε φάτε υγιεινά πατατάκια χωρίς τα συντηρητικά και τα λιπαρά που έχουν οι κατασκευασμένες. Απλά και γρήγορα τοποθετείται το ειδικό εξάρτημα που κόβει σε λεπτές ροδέλες τις πατάτες.

Είναι εξοπλισμένο με 2 είδη λεπίδων: για κόψιμο julienne και σε λωρίδες. Οι λεπίδες είναι ανοξείδωτες υψηλής ποιότητας. Ό,τι κόβεται πάει απευθείας στο δοχείο για να διατηρείτε τον πάγκο σας καθαρό. Το καπάκι διατήρησης φρέσκου περιεχομένου μπορεί να μετατρέψει τον πολυκόφτη σε ένα φορητό τάπερ για ένα γρήγορο γεύμα στη δουλειά.Το σετ περιλαμβάνει: