17060
Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ XIMEIJIE 14+
XIMEIJIE 14+
23.00€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τη νέα επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ 14+ της XIMEIJIE.

Καθαρίστε εύκολα το χώρο σας με αυτή τη φορητή, πολυλειτουργική σκούπα ρομπότ. Αντικαταστήστε την παλιά σας σκούπα με τη Smart robot και θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να κάνει!

Ειναι επαναφορτιζόμενη με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και μικρή σε μέγεθος, ώστε να καθαρίζει ακόμη και κάτω από τα έπιπλα.

Η smart robot κινείται μόνη της μέσα στο χώρο και απορροφά σκόνη, τρίχες και μικρά σκουπιδάκια. Εσείς απλά πατάτε το κουμπί στο επάνω μέρος του ρομπότ και αυτό θα ξεκινήσει να δουλεύει για εσάς.

Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα Intelligent ASD Anti-collision System, για να μπορεί να αναγνωρίσει εμπόδια ώστε να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά και να αλλάξει κατεύθυνση αυτόματα!

Με χαμηλό επίπεδο θορύβου, για να μην ενοχλεί και να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμα και όσο κοιμάστε!

 
Με διπλές περιστρεφόμενες βούρτσες 4 όψεων. Η επαναφορτιζόμενη σκούπα ρομπότ έχει 2 βούρτσες που περιστρέφονται για να συλλαμβάνουν βρωμιές και υπολείμματα.

Ο πιο ξεκούραστος τρόπος για να καθαρίσετε τα πατώματα σας! Κατάλληλο σχεδόν όλες τις επιφάνειες. Καθαρίστε τσιμέντο, κεραμικά πλακάκια, ξύλινο πάτωμα, χαλιά και άλλες επιφάνειες!Η συσκευασία περιλαμβάνει τη σκούπα ρομπότ, καλώδιο USB, 1 βούρτσα, εγχειρίδιο χρήσης.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

Χρόνος φόρτισης: περίπου 1 ώρα
Χρόνος λειτουργίας: 70'
Τάση: 6V

Χωτηρικότητα μπαταρίας: 1200mAh
Αναρρόφηση: 1500PA
Επίπεδο θορύβου: έως 50dB

Υλικό: ABS / TPR / PP / POM / PVC
Ύψος: 6cm
Διαστάσεις: 23 x 23 x 6 cm
Βάρος: 0.7kg
Χρήση: ξύλινο πάτωμα, κεραμικά πλακίδια, τσιμέντο κα.