16921
Μαγνητικό πλακίδιο με μαγνητικό στυλό (Magnetic Creative Drawing board)
OEM Magnetic Creative 930.130
18.00€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το Magnetic Creative για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σχέδια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αποκαλύψτε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη, καθώς το μαγνητικό στυλό φέρνει την τέχνη σας στην επιφάνεια. Αφιερωμένο στον εμπλουτισμό των παιδιών μέσω παιχνιδιών που προωθούν και καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και την ανακάλυψη, δημιουργούμε παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να τα ευχαριστούν.

Το Magnetic Creative είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο μάθησης που παρέχει ένα συναρπαστικό, πρώιμο μάθημα γραφής. Εξερευνήστε τη δημιουργία γραμμάτων και αριθμών σε μια δραστηριότητα που ενισχύεται από αισθήσεις και επιτρέπει στα παιδιά να επεξεργάζονται πληροφορίες μέσω των ματιών, των αυτιών και των άκρων των δακτύλων τους.

Ακολουθώντας τα βέλη κατεύθυνσης, χρησιμοποιήστε το μαγνητισμένο στυλό για να εντοπίσετε τα γράμματα ή τους αριθμούς και τα σφαιρίδια θα σκάσουν στην επιφάνεια με ένα ακουστικό κλικ που αποκαλύπτει το σχήμα. Πιέστε τα προς τα κάτω με το δάχτυλό σας ή την πένα και ξεκινήστε πάλι. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ο μαγνήτης δεν βγαίνει ποτέ από τα στυλό και οι μπάλες είναι απολύτως αυτοτελείς και παραμένουν ασφαλείς στο ταμπλό.

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει: