16920
Μάρσιπος Baby Carriers EN71-2/EN71-3
OEM EN71-2/EN71-3
26.10€

H onoffmarket.gr σας φέρνει τον μάρσιπο Baby Carriers για τη μεταφορά παιδιών ηλικίας από 3 έως 12 μηνών είναι απαραίτητη εναλλακτική λύση σε ένα καροτσάκι κατά τους πρώτους μήνες της παιδικής ζωής. Το Baby Carriers είναι ένα μαλακό και άνετο σακίδιο καγκουρό με επένδυση στο κάθισμα, εξωτερικές ραφές και ρυθμιζόμενη θέση του μωρού. 
Επιπλέον, ο σχεδιασμός παρέχει υποστήριξη για την κεφαλή του μωρού, η οποία μπορεί να χαμηλώσει όταν στέκεται προς τα εμπρός. Χάρη στους άνετους ιμάντες ώμου με επιπλέον τακάκια, η φθορά των παιδιών έγινε ακόμα πιο άνετη. 


Ρυθμιζόμενη με τη βοήθεια πλαστικών ιμάντων  παρέχει μια ιδανική κατανομή βάρους. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά σχεδιασμού. Ένα κάθισμα κάδου με επένδυση εξασφαλίζει τη σωστή θέση των ισχίων και της σπονδυλικής στήλης του παιδιού ενώ το φοράει. Οι ρυθμιζόμενες πλευρικές τρύπες διευκολύνουν την τοποθέτηση του παιδιού και η θερμική άνεση δημιουργείται από τους αναπνευστικούς ιστούς. Τα προϊόντα της σειράς αυτής είναι οικολογικά καθαρά και ασφαλή, περνούν τον έλεγχο και πληρούν τις απαιτήσεις των προτύπων EN71-2, EN71-3 (ασφάλεια, αντοχή χρωμάτων, ανθεκτικότητα).

Χαρακτηριστικά:

 

Προδιαγραφές: