16914
Μαγνητικό πλακίδιο με μαγνητικό στυλό Magnetic pad
OEM magnetic pad
9.90€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το Magnetic Pad για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σχέδια.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αποκαλύψτε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη, καθώς το μαγνητικό στυλό φέρνει την τέχνη σας στην επιφάνεια.

Κατάλληλο για τον εμπλουτισμό των παιδιών μέσω παιχνιδιών που προωθούν και καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και την ανακάλυψη.

Το magnetic pad έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί τα παιδιά και να τα ψυχαγωγεί.Το Magnetic Pad είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο μάθησης που παρέχει ένα συναρπαστικό, πρώιμο μάθημα γραφής. Εξερευνήστε τη δημιουργία γραμμάτων και αριθμών σε μια δραστηριότητα που ενισχύεται από αισθήσεις και επιτρέπει στα παιδιά να επεξεργάζονται πληροφορίες μέσω των ματιών, των αυτιών και των άκρων των δακτύλων τους.


Ακολουθώντας τα βέλη κατεύθυνσης, χρησιμοποιήστε το μαγνητισμένο στυλό για να εντοπίσετε τα γράμματα ή τους αριθμούς και τα σφαιρίδια θα σκάσουν στην επιφάνεια με ένα ακουστικό κλικ που αποκαλύπτει το σχήμα. Πιέστε τα προς τα κάτω με το δάχτυλό σας ή την πένα και ξεκινήστε πάλι.

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ο μαγνήτης δεν βγαίνει ποτέ από τα στυλό και οι μπάλες είναι απολύτως αυτοτελείς και παραμένουν ασφαλείς στο ταμπλό.

Χαρακτηριστικά προι'οντος:


Η συσκευασία περιλαμβάνει: