16884
Ηλεκτρική Αντλία - Τρόμπα Νερού Και Λαδιού Μπαταρίας
OEM 29799
10.99€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει την έξυπνη και πρακτική ηλεκτρική αντλία - Τρόμπα Νερού Και Λαδιού μπαταρίας που λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι από τα μεγάλα δοχεία στα μικρά μπουκάλια ξεκούραστα, με την Τρόμπα Λαδιού Μπαταρίας.

Αυτή η αντλία - τρόμπα λαδιού μπαταρίας είναι συμβατή με τα κλασικά δοχεία αποθήκευσης λαδιού. Μικρό μέγεθος - αυτόματη άντληση με το πάτημα ενός κουμπιού.
Ιδανική για γέμισμα - άδειασμα μπετονιών με ελαιόλαδο χωρίς να χρειάζεται κόπο και χωνί κατά τη διαδικασία.
Κάθε φορά όμως που πρέπει να βάλεις λάδι από τον μεγάλο τενεκέ στη σαλάτα ή στο τηγάνι το αποτέλεσμα είναι να ρίχνεις παραπάνω ποσότητα από ότι χρειάζεται και να γεμίζεις την κουζίνα με λάδια. Η λύση είναι να αδειάσεις τον τενεκέ σε μικρότερα μπουκαλάκια που θα είναι πιο εύχρηστα.

Η αντλία νερού ή λαδιού είναι σχεδιασμένη ώστε να μεταφέρει υγρά από μεγάλα δοχεία σε μικρότερα, ενώ κάθε της εξάρτημα είναι αποσπώμενο για να καθαρίζεται εύκολα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται κι πλαστική τάπα που ασφαλίζει το στόμιο της αντλίας όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται.

Λειτουργεί με δυο μεγάλες μπαταρίες τύπου D (δεν συμπεριλαμβάνονται) και είναι σχεδιασμένη για να τραβά υγρά για μετάγγιση από μπιτόνια και τενεκέδες λαδιού, νερού, κρασιού κλπ.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

Ρυθμός Ροής: 3.5 - 4 Λίτρα/Λεπτό.
Θερμοκρασία: 0oC - 60oC.