16875
Χειροκίνητος Σταθεροποιητής Εικόνας & Βίντεο Gimbal 3 Aξόνων Για Smartphones & Action Cameras 3-Axis Handheld Stabilizer Gimbal
OEM 3-Axis ZOOM CONTROL
135.00€

Χειροκίνητος Σταθεροποιητής Εικόνας & Βίντεο Gimbal 3 Aξόνων για Smartphones & Action cameras 3-Axis Handheld Stabilizer Gimbal

Σταθεροποιητής εικόνας και βίντεο τριών αξόνων Gimbal, συμβατός με το σύνολο των smartphones, με κορυφαίο σύστημα σταθεροποίησης και εξαιρετικά εύκολος στην χρήση του.

Είναι bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας ασύρματα μέσω App που διαθέτει για smartphones Android & iOs.

Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: Συνδέοντας το χειροκίνητο σταθεροποιητή με το APP για κινητά μέσω Bluetooth, σας επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο ζουμ της κάμερας απευθείας από τον σταθεροποιητή. Με ένα μόνο διακόπτη μπορείτε να εστιάσετε και να καταγράψετε την σκηνή που θέλετε.
Διαθέτει κουμπί Mode πάνω στο Stabilizer με 3 λειτουργίες:
  1. Lock Mode – παραμένει σταθερό όπως και αν κουνηθεί – βγάζει σταθερά ένα συγκεκριμένο κάδρο
  2. Pan Following Mode: Smooth ομαλή κίνηση στον οριζόντιο άξονα ενώ η κατακόρυφη και η διαγώνια περιστροφική κίνηση παραμένουν κλειδωμένες και σταθερές
  3. Pan & Tilt Follow Mode: Smooth Ομαλή κίνηση στον οριζόντιο και κάθετο άξονα ενώ η διαγώνια περιστροφική κίνηση παραμένει σταθερή και κλειδωμένη

Το Stabilizer αυτό ενσωματώνει προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης 5ης γενιάς που σε συνδυασμό με το προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα, σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε εντυπωσιακά στιγμιότυπα και να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο!
Επίσης μπορεί να συνδεθεί με φορητό power bank μέσω USB ώστε να επεκτείνεται η χρήση του αλλά και να λειτουργήσει και το ίδιο ως Powerbank καθώς διαθέτει έξοδο USB για φόρτιση της συσκευή σας.
Πολλαπλές Λειτουργίες Ελέγχου: Με τις έξυπνες λειτουργίες ελέγχου μπορείτε να δώσετε κινηματογραφική διάσταση στις λήψεις σας:

 

 

Στο κάτω μέρος μπορεί να βιδωθεί βάση ή τρίποδο.
Εναλλαγή Γωνίας Λήψης: Με σκοπό να μεγιστοποιηθεί η άνεση και η ευκολία το Gimbal διαθέτει σφιγκτήρα στο πίσω μέρος του μπρακέτου στήριξης του κινητού. Χαλαρώνοντας απλά την βίδα στερέωσης, μπορείτε να στρέψετε το κινητό σας κατακόρυφα, οριζόντια ή σε όποια γωνία θελήσετε γρήγορα και πολύ εύκολα.