16813
Ηλιακός προβολέας Αδιάβροχος με Φωτοβολταϊκό Πάνελ, Τηλεκοντρόλ και Χρονοδιακόπτη εξωτερικού χώρου Solar light JD-8860 60W
Solar Light JD-8860
57.50€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τον αδιάβροχο ηλιακό προβολέα LED 60W με χρονοδιακόπτη JD 8860.

Τώρα κάντε οικονομία και εκμεταλευτείτε την ηλιακή ενέργεια με τον ηλιακό προβολέα 60W και φωτίστε τον χώρο σας εύκολα και οικονομικά!

Με αισθητήρα φωτός για να ενεργοποιείται μόλις νυχτώσει αποτελεί ιδανική λύση για νυχτερινό φωτισμό, σε εξοχικά, κήπους, εισόδους, γκαράζ, δένδρα, υπαίθριους χώρους, πάρκινγκ, σκηνές, τροχόσπιτα, σκάφη, αποθήκες κλπ.

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε τον προβολέα στον εξωτερικό χώρο και μετά να το χρησιμοποιήσετε ως εσωτερικό φωτισμό.

Ο φωτοβολταϊκός συλλέκτης φορτίζει τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (περιλαμβάνονται) μέσα στον συλλέκτη, και έτσι έχετε φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη. Απλά ενεργοποιήστε τον ρυθμίζοντας το διακόπτη στη θέση ON και τοποθετείτε τον συλλέκτη σε περιοχή που δέχεται όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία.

Σκιές από δέντρα ή άλλα αντικείμενα επηρεάζουν τη φόρτιση των μπαταριών από τον ηλιακό συλλέκτη.
Συστήνεται η τοποθέτηση του συλλέκτη να γίνεται με κατεύθυνση προς το νότο.

Ο προβολέας συνδέεται με το πάνελ με καλώδιο.


Η συσκευασία περιλαμβάνει το ηλιακό πάνελ, τον προβολέα, καλώδιο 3 μέτρων για σύνδεση ηλιακού πάνελ με τον προβολέα και ασύρματο κοντρόλ On/Off.


Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Μοντέλο: JD-8860
Καλώδιο 3 μέτρων για σύνδεση ηλιακού πάνελ με τον προβολέα
Ασύρματο κοντρόλ On/Off
Ισχύς LED: 60W
Χρόνος λειτουργίας: 12-24 ώρες πλήρης φόρτισης
Ηλιακός πίνακας: 18W
Μπαταρία: 16000mah
Ποσότητα LED: 100τμ SMD LED
Υψηλής ποιότητας μπαταρίες με μεγάλη χωρητικότητα
Αδιαβροχοποίηση: IP67