16624
Επαγγελματικό Φωτογραφικό Φωτιστικό με Τηλεκοντρόλ 32cm Ring Lamp Light LED
OEM Ring Supplementary Lamp
59.70€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το επαγγελματικό φωτιστικό δαχτυλίδι με τεχνολογία LED 32cm.

Διαθέτει ποτενσιόμετρο για γραμμική ρύθμιση της θερμοκρασίας χρώματος που επιτρέπει ρύθμιση από 3200k έως 5600k (Έντονο λευκό - Φυσικό λευκό - Θερμό λευκό). Διαθέτει χειριστήριο, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε και την ένταση φωτισμού. Με αυτή την λειτουργία, θα μπορείτε να προσαρμόζετε το φωτισμό με τα χρώματα του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και με το αντικείμενο φωτογράφισης, επιτρέποντας τη ρύθμιση από 0 έως 100%.

Με το Ring lamp μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο την ισχύ όσο και τη θερμοκρασία του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Ακόμη, διαθέτει βάση για την κάμερα ή το κινητό τηλέφωνο για να βγάζετε φωτογραφίες, βίντεο  καθώς και για να κάνετε live streaming.

Με πολύ μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό, παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό χωρίς σκιάσεις και απώλειες, προκειμένου να αναδειχθεί το αισθητικό αποτέλεσμα.

Στηρίζεται σε πτυσσόμενο και ψηλό τρίποδο με ύψος έως 1.80 μέτρα, εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο.

Ιδανικό για φωτογραφία, βίντεο, οδοντιάτρους, make up artists επαγγελματίες αισθητικής ιατρικής, και αισθητικούς. Ταιριάζει σε οποιαδήποτε ανάγκη φωτισμού και παρέχει γραμμικό φως, χωρίς σκιές.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το δαχτυλίδι φωτιστικό, τη ρυθμιζόμενη βάση για το κινητό, ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο τροφοδοσίας και το ρυθμιζόμενο τρίποδο.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: