16622
Ακουστικό ενίσχυσης ακοής Ear Zoom
TV Ear zoom
9.99€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το ακουστικό ενίσχυσης ήχου, Ear Zoom.

Είναι ευέλικτο, προσαρμόσιμο, μικρό σε μέγεθος, εύκολο στη χρήση και μοιάζει με bluetooth κινητού, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η πραγματική χρήση του σαν βοήθημα ακοής.

To ear zoom είναι ένα ιδανικό βοήθημα ακοής που αυξάνει την οξύτητα του ήχου σε ένα άτομο με φυσιολογική ακοή και υποβοηθά όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα βαρηκοΐας.

Τώρα μπορείτε να ακούτε δυνατά και διακριτικά από απόσταση συζητήσεις, ψιθύρους, να παρακολουθείτε τηλεόραση χωρίς να ενοχλείτε, θέατρο, διαλέξεις ακόμα και εάν βρίσκεστε στις πίσω θέσεις της αίθουσας, χωρίς καλή ακουστική! Χάρη στο ενσωματωμένο του μικρόφωνο, συλλαμβάνει ήχους μέχρι και 30 μέτρα μακριά και τους μεγεθύνει εως και 10 φορές.


Ιδανικό για ηλικιωμένους, σπουδαστές, μητέρες που θέλουν να ακούνε τα παιδιά τους που βρίσκονται στο άλλο δωμάτιο, φυσιολάτρες, κυνηγούς, ορειβάτες που θέλουν να ακούνε και να απολαμβάνουν τους ήχους της φύσης και κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να ακούει τηλεόραση ή ραδιόφωνο και δε θέλει να ενοχλεί.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το ακουστικό ενίσχυσης ήχου και 3 ανταλλακτικές κεφαλές για τέλεια εφαρμογή σε κάθε αυτί.

Χαρακτηριστικά προϊόντος: