16579
Ασύρματη Κάμερα IP WiFi - Ethernet HD 720p Pan/Tilt
ΟΕΜ V380pro
39.60€

H onoffmarket σας φέρνει την έξυπνη ασύρματη κάμερα IP με λειτουργία wifi/ Ethernet HD 720p Pan/Tilt με πολλές λειτουργίες για να έχετε τη προστασία που χρειάζεστε 24 ώρες τη μέρα!

Παρακολουθήστε το χώρο σας, ακόμα και στο σκοτάδι, όπου κι αν βρίσκεστε από το κινητό σας μέσω internet και της δυνατότητας τηλεχειρισμού

Η V380 pro είναι μια εξαιρετικής ποιότητας κάμερα με 3 κεραίες για απίστευτο σήμα, εφαρμογή App και πολλές ακόμα λειτουργίες!

Διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης και 11 λυχνίες υπέρυθρων IR leds, για άψογη νυχτερινή λήψη!

Επιπλέον σας παρέχει τη δυνατότητα να στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σε περίπτωση που η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Xρησιμοποιήστε τη λειτουργία Motion Detection ή κάποιον εξωτερικό αισθητήρα για να ξεκινήσετε την καταγραφή και μεταφορά εικόνων, μόλις η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση στο χώρο που είναι εγκατεστημένη.

Σε περίπτωση που δεν έχετε internet, έχετε την επιλογή να σας στείλει sms. 

Η κάμερα έχει τη δυνατότητα και του συναγερμού στην περίπτωση που ανιχνεύσει κίνηση.

Ακόμη έχει 1. δυνατότητα προγραμματισμού για καταγραφή βίντεο σε συγκεκριμένα ωράρια μέσα στην ημέρα, 2. δυνατότητα σύνδεσης και διαχείρισης πολλών καμερών, 3. μηχανισμό οριζόντιας κίνησης 350 μοίρες και κάθετης κίνησης 120 μοίρες, ώστε να μπορείτε να έχετε εικόνα όλου του χώρου, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο και 4. in - app purchases για ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία με Cloud service και άλλα.

Η έξυπνη κάμερα είναι η καταλληλότερη επιλογή αν έχετε μωρό στο σπίτι, καθώς μπορεί να υποστηρίξει αμφίδρομη ομιλία, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο (ενδοεπικοινωνία μωρού). Επικοινωνήστε με όποιον βρίσκεται στο χώρο.

Η κάμερα είναι πολύ εύχρηστη σε περιβάλλον ADSL όπου η διεύθυνση IP αλλάζει συχνά, καθώς διαθέτει λειτουργία δυναμικού DNS.

Το ειδικό πρόγραμμα με το οποίο συνοδεύεται σας επιτρέπει να τηλεχειρίζεστε και να λαμβάνετε εικόνα από πολλαπλές κάμερες ταυτόχρονα, μέρα-νύχτα!

Κατάλληλη για οποιονδήποτε χώρο θέλετε να παρακολουθήσετε, όπως γραφείο, σπίτι, αλλά και δωμάτιο, αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν baby monitor. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει την ασύρματη ip κάμερα, μετασχηματιστή τροφοδοσίας της κάμερας, βάση στήριξης κάμερας σε οροφή, 2 βίδες και 2 ούπα καθώς και εγχειρίδιο χρήσης συνοπτικά.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά