16496
Συσκευή ενυδάτωσης, καθαρισμού και περιποίησης προσώπου Facial Ionic Steamer SOKANY ZJ-618
SOKANY ZJ-618
23.45€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τη συσκευή ενυδάτωσης, καθαρισμού και περιποίησης προσώπου Facial Ionic Steamer της SOKANY ZJ-618.

Με τη ZJ-618 απολαύστε χαλαρωτικό spa και περιποιήση προσώπουστο χώρο σας.

Η συσκευή ενυδάτωσης ανοίγει τους πόρους, επιτρέποντας έτσι τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου σας με τον πιο φυσικό τρόπο!

Η υγρασία του ατμού καταπραΰνει και φροντίζει το δέρμα σας, ενώ σας ανακουφίζει όταν έχετε κρύωμα ή γρίπη. Επιπλέον, βελτιώνει τη ροή του αίματος και απομακρύνει νεκρά κύτταρα και λίπη.

Με ανοιχτούς πόρους, οι θρεπτικές ουσίες και οι μάσκες ομορφιάς προσώπου εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα και έτσι απορροφώνται καλύτερα.

Με αυτή τη συσκευή μπορείτε να έχετε τον τέλειο καθαρισμό του προσώπου σας σε βάθος, καθώς απομακρύνει τη σκόνη, το σμήγμα και τα υπολείμματα του μακιγιάζ.

Αποκτήστε  καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη υγεία και ομορφιά, αφού τονώνει, ξεκουράζει και αναζωογονεί το δέρμα με φυσικό τρόπο.

Κατάλληλη για εισπνοές, ανακουφίζοντας το αναπνευστικό σύστημα με φυσικό τρόπο, σε περίπτωση κρυολογήματος ή αναπνευστικών προβλημάτων.

Η ευεργετική της δράση μπορεί να ενισχυθεί με εκχυλίσματα, έλαια ή αρωματικά.

Εύκολη στη χρήση της. Απλώς τοποθετείτε νερό με τη μεζούρα που εσωκλείεται στη συσκευασία.

Αφού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ενυδάτωσης, στην συνέχεια βάλτε την ενυδατική σας κρέμα για καλύτερα αποτελέσματα και πέστε για ύπνο!

Ιδιότητες: