16494
Ηλιακό φωτιστικό δρόμου 60W μαύρο, JD-9960, εξωτερικου χώρου με ανιχνευτή κίνησης
ΟΕΜ JD-9960
69.90€

Η onoffmarket σας φέρνει το ηλιακό φωτιστικό δρόμου 60W JD-9960, εξωτερικου χώρου με ανιχνευτή κίνησης σε μαύρο χρώμα. 

Είναι ιδανικός για φωτισμό σε κολόνες και το κατάλληλο ύψος για την εγκατάσταση του κυμαίνεται στα 3 εως 6 μέτρα.

Δεν χρειάζονται εργαλεία και καλώδια. Λειτουργεί αυτόνομα. Θα χρειαστείτε μόνο  το σωλήνα που θα πρέπει να τοποθετηθεί ο προβολέας, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται.

Αδιάβροχος και ασύρματος με ειδικό κοντρόλ και με ανιχνευτή κίνησης.

Ιδανικός για εξωτερικούς χώρους όπως δρόμους χωρίς φωτισμό,ξενοδοχεία,εξοχικά κτλ. αρκεί να μπορεί να φωτίσει με ηλιακή ενέργεια.

Ο προβολέας διαθέτει λειτουργία ασύρματου χειρισμού με τηλεχειριστήριο.

Διαθέτει 3 επίπεδα φωτεινότητας 30% 60% 100%: Στο επίπεδο 100% διαρκεί λιγότερες ώρες εφόσον δεν έχει φορτιστεί πλήρως καλό είναι να μην επιλέγετε εκτός απο τους θερινούς μήνες.

Επιπλέον, διαθέτει προγραμματισμό timer με αυτόματη απενεργοποίηση σε 2 ή 4 ακόμη και σε 6 ώρες.

Έχει αισθητήρα φωτός για αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση το βράδυ και την ημέρα και ανιχνευτή κίνησης οπότε να λειτουργεί εκτός απο μόνιμη βάση και στο όταν ανιχνεύσει κίνηση.


Ο ηλιακός προβολέας έχει 3 διαφορετικές επιλογές:

Πατήστε παρατεταμένα το πράσινο κουμπί στο σώμα για 5 δευτερόλεπτα και ο αισθητήρας ραντάρ θα ξεκινήσει, με το πρόγραμμα 1:

Πρόγραμμα 1:O προβολέας είναι συνεχόμενα ανοιχτός με επιπεδο φωτεινότητας 50% και όταν ανιχνεύσει κίνηση η λειτουργία του παέι στο 100% για 6 δευτερόλεπτα.

Πρόγραμμα 2: Πιέστε ξανά το διακόπτη. Ο ηλιακός προβολέας λειτουργεί μόνο με ανιχνευτή κίνησης,όταν ανιχνεύσει κίνηση λειτουργεί στο 100% για 6 δευτερόλεπτα.

Πρόγραμμα 3: Πιέστε ξανά τον κόκκινο διακόπτη και ο αισθητήρας κίνησης σταματάει να λειτουργεί και ο προβολέας λειτουργεί συνεχόμενα στο 100% της απόδοσης του. Μόλις ξημερώσει σταματάει αυτόματα.
Η λειτουργία 3 για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει ο προβολέας να είναι πλήρως φορτισμένος.

Χαρακτηριστικά προιόντος: