16431
Συσκευή μασαζ- ηλεκτροθεραπείας με παντόφλες JR309A
ΟΕΜ JR309A
21.00€

Η onoffmarket σας φέρνει τη συσκευή ηλεκτροθεραπείας JR309A.

Πονάει το κορμί σας από την πολύ κόπωση της δουλειάς; η λύση είναι εδώ, αλλά και λειτουργική! 

Νιώστε το σώμα σας να αποφορτίζεται από τον πόνο με αυτή την ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας απλά και οικονομικά. Σας προσφέρει άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους μέσης, πλάτης, αυχένα, μηρούς, αλλά  και εκγύμναση, αδυνάτισμα και βελτίωση επιδερμίδας.

Είναι μικρή και φορητή, ώστε να μπορείτε να την έχετε όπου τη χρειάζεστε.


Ιδανική για άτομα που κάνουν καθιστική ζωή, εργαζόμενα σε γραφεία, οδηγοί, με δυσκολία στην κίνηση, ηλικιωμένα άτομα που αρκετές φορές πιάνονται, αισθάνονται πόνους στα κόκαλα και αναζητούν εντριβές και βεντούζες για να ξεπιαστούν, άτομα που έχουν αϋπνίες, κ.λ.π.

Διαθέτει ψηφιακή οθόνη. Εμπεριέχει εικονογραφημένη ανατομία του σώματος και υποδεικνύει σημεία εφαρμογής.

Κατάλληλο εργαλείο και για ρεφλεξοθεραπεία και χρήσιμη για συμπτώματα ίωσης, γαστραλγίας, δυσκοιλιότητας, υπέρτασης, ρευματική αρθρίτιδας, στραβολαίμιασμα, σύμπτωμα πόνου, οσφυαλγίας, κ.λ.π.

Η συσκευασία περιλαμβάνει εγχειρίδιο, όπου αναγράφονται τρόποι θεραπείας, αλλά και σε ποια σημεία χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την συσκευή! Επιπλέον, διαθέτει την γραφική παράσταση με τα σημεία βελονισμού που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σώμα μας, χρησιμοποιώντας την συσκευή και τα εξαρτήματα της.