16401
Συσκευή Αεροστεγούς Σφραγίσματος Τροφίμων Κενού Αέρος Always Fresh Vacuum Food Sealer
TV Always fresh seal vac
12.00€

H onoffmarket σας φέρνει το κορυφαίο σύστημα συντήρησης τροφίμων, τη συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος τροφίμων κενού αέρος, Always Fresh Vacuum Food Sealer.

Ο αέρας και η υγρασία μπορεί να επηρεάσουν τα τρόφιμά σας και να προκαλέσουν την ανάπτυξη μούχλας και μικροοργανισμών, την καταστροφή της γεύσης ή του αρώματος, όπως και δυσάρεστες δυσχρωμίες.

Τη λύση σε αυτό δίνει το Always Fresh Vacuum Food Sealer και η διαφορά του με όλα τα άλλα παρόμοια συστήματα, είναι το μέγεθός του!

Μπορείτε να το αποθηκεύσετε εύκολα στο συρτάρι της κουζίνας σας ή και να το πάρετε μαζί σας!

Με αυτή τη συσκευή γλιτώνετε χρήματα, καθώς μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα σε μεγαλύτερες ποσότητες και με έντονη εποχικότητα και να τα διατηρήσετε φρέσκα για περισσότερο.

Δε χρειάζεται να πετάτε το φαγητό που περισσεύει. Τα περισσεύματα φαγητού μπορούν να αποθηκευτούν αεροστεγώς αντί να πεταχτούν.

Επιπλέον, γλιτώνετε χρόνο γιατί απλά μπορείτε να μαγειρέψετε, να αποθηκεύσετε και όταν το θέλετε με ένα απλό ζέσταμα το φαγητό σας είναι έτοιμο.

Εξασφαλίστε απόλυτη υγιεινή καθώς η αεροστεγής συσκευασία εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας, βακτηρίων και μικροοργανισμών. Επίσης, επιτρέπει την αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο ή την κατάψυξη, χωρίς τη μεταφορά μικροβίων ή οσμών μεταξύ των τροφών.

Βάλτε το φαγητό, όπως νωπό κρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα  κλπ στο ειδικά σχεδιασμένο πλαστικό zip lock «σακουλάκι». Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης για να αφαιρέσετε τον αέρα από το σακουλάκι μέχρι αυτό να γίνει όσο πιο σφιχτό γίνεται γύρω από τα τρόφιμα.Χαρακτηριστικά προιόντος:

-Διατηρήστε το φαγητό φρέσκο (μέχρι και 2-3 φορές περισσότερο από τις παραδοσιακές μεθόδους αποθήκευσης)

-Σφραγίστε ξανά τις σακούλες και άλλα τρόφιμα

-Προστατεύει από αλλοίωση και οσμή

-Προστατέψτε αγαπημένες φωτογραφίες και πολύτιμα έγγραφα

-Τυλίξτε τα καλλυντικά για ταξίδια για την προστασία από τις διαρροές

-Μαρινάρετε με ασφάλεια κρέατα και λαχανικά

-Ιδανικό για ανθρώπους με πολυάσχολη ζωή

-Διατηρείστε στα γεύματά σας όλη τη γεύση και όλες τις θρεπτικές ουσίες

-Οι σακούλες είναι επαναχρησιμοποιούμενες

-Επαναφορτιζόμενο (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης)