16400
Αντικλεπτικό Σακίδιο Πλάτης για Laptop με θύρα USB Anti-theft 15.6" Grey
ΟΕΜ Anti-theft backbag
22.00€

Η onoffmarket σας φέρνει το αντικλεπτικό σακίδιο πλάτης για laptop έως 15,6'', με ενσωματωμένη θύρα USB.

Διαθέτει μια μεγάλη ενιαία θήκη, εξοπλισμένη με 4 ξεχωριστές εσωτερικές θέσεις, για να τοποθετήσετε το laptop, το tablet, το smartphone, διάφορα αξεσουάρ, αλλά και τα έγγραφα σας, προσφέροντας ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά τους, ενώ συγχρόνως τα καθιστά εύκολα προσβάσιμα.

Η θήκη για το laptop έχει ασφαλές κλείσιμο με Velcro για μέγιστη σταθερότητα.

Διαθέτει πρωτοποριακό anti-theft design, με κρυφό φερμουάρ τοποθετημένο σε σημείο, όπου δεν μπορεί να το ανοίξει κανείς χωρίς να το αισθανθείτε, για απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων.

Έχει επίσης μία κρυφή τσέπη με φερμουάρ στο πίσω μερός της πλάτης, ιδανική για τα χρήματα, το διαβατήριο, τις κάρτες κ.τ.λ. και μία ακόμα μικρότερη στο εσωτερικό πλαινό, με εύκολη πρόσβαση για τα μικροαντικείμενα που θέλετε να βρίσκετε άμεσα.

Επιπλέον, στο εσωτερικό πλαινό της, διαθέτει μία ενσωματωμένη θύρα USB για να μπορείτε να φορτίσετε το smartphone ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή οn-the-go εύκολα και άνετα. Απλά τοποθετήστε στην κρυφή εσωτερική θήκη (βρίσκεται εντός της κύριας θήκης) το powerbank σας και συνδέστε το με το ενσωματωμένο καλώδιο USB που διαθέτει. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε το smartphone σας στα χέρια σας ή στην τσέπη σας ενώ το φορτίζετε, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε στα χέρια σας και το powerbank.Τα ρυθμιζόμενα λουριά ώμου με μαλακό foam και το μαλακό μαξιλαράκι πλάτης εγγυώνται άνετη και ξεκούραστη χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Διαθέτει πρακτική χειρολαβή, pass-through για να την προσαρμόζετε στην τροχήλατη βαλίτσα σας, αλλά και φωσφορίζουσα λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος, για extra oρατότητα και προστασία στο σκοτάδι. Τέλος, η μπροστινή της πλευρά είναι από αδιάβροχο υλικό για προστασία από την βροχή.

Χαρακτηριστικά προιόντος: 

-Μεγάλη ενιαία θήκη με μαλακή επένδυση έως 15.6"
-Anti-theft design χωρίς εμφανή φερμουάρ 
-Ενσωματωμένη θύρα φόρτισης USB και εσωτερική θήκη με καλώδιο USB για να συνδέεται το powerbank σας
-Κρυφές θήκες για τη μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων 
-Λουριά με μαλακό foam 
-Ρυθμιζόμενα λουριά για προσαρμογή σύμφωνα με το σωματότυπό σας
-Μαλακό μαξιλαράκι στο πίσω μέρος της πλάτης 
-Ρass-through για να ενσωματώνεται στην βαλίτσα σας για μέγιστη ευκολία στα ταξίδια σας
-Πρακτική χειρολαβή για εύκολη μετακίνηση
-Αδιάβροχο κάλυμμα στην μπροστινή όψη 
-Φωσφορίζουσα λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος για μέγιστη ορατότητα στο σκοτάδι
-Χρώμα: Γκρι