16390
Ελαστική επιγονατίδα με γέλη Gel Copper Fit Rapid Relief Knee
Copper Fit Rapid relief knee
13.00€

Τώρα η onoffmarket σας παρουσιάζει την επιγονατίδα συμπίεσης με γέλη της Copper fit, Rapid relief knee.

Το Copper Fit  Rapid Relief σας παρέχει στοχευμένη θεραπεία στα πονεμένα γόνατά σας. Η επιγονατίδα συμπίεσης με gel, αποτελεί μια θερμοφόρα-παγοκύστη από υψηλής ποιότητας ύφανση με ίνες χαλκού. O επιστημονικός σχεδιασμός της επιγονατίδας Copper Fit, εφαρμόζει άνετα στο γόνατο και ανακουφίζει από τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

Επιπλέον, η ύφανσή της με ίνες χαλκού βοηθάει τη μείωση των οσμών από τον ιδρώτα.

Διαθέτει ειδική υποδοχή για το gel (το οποίο συμπεριλαμβάνεται), την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ζεστή ή κρύα θεραπεία.

Χρησιμοποιήστε το για την κρυο- θεραπεία (ως παγοκύστη) και θα σας ανακουφίσει από τον πόνο και θα μειώσει το οίδημα που προκαλείται από το τραύμα. Κατάλληλο για αθλητικά τραύματα (π.χ. μώλωπες, εξαρθρώσεις,), οξείες φλεγμονές, φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις. Φυλάσσετε τη συσκευασία στην κατάψυξη ή στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.

Χρησιμοποιήστε το ζεστό για πόνους που δεν προέρχονται από φλεγμονές. Θερμαίνετε τη συσκευασία για 20-30 δευτερόλεπτα στο νερό (μέχρι 80 βαθμούς Κελσίου). Αν θεωρείτε ότι θέλετε πιο ζεστή την κομπρέσα, μπορείτε να την τοποθετήσετε για ακόμα 10 δευτερόλεπτα στο ζεστό νερό.

Η θερμοφόρα/ παγοκύστη σας παρέχει ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, συσπάσεις, ρήξεις, πρήξιμο, φλεγμονές και αρθρίτιδα.

Είναι onesize, λεπτή και ελαφριά για να τη φοράτε με άνεση.

Παραμένει στη θέση του, δεν μετατοπίζεται και δεν συσσωρεύεται.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Ελαφρύ, πλένεται εύκολα
One size
Ιδανικό για άνδρες και γυναίκες
Υλικό: 92% βαμβάκι, 8% Spandex.