16381
Αποφρακτήρας Ισχυρής Πίεσης Αέρος Air Drain Blaster Paopaotong
OEM Air Drain Blaster
14.40€

Τώρα η onoffmarket σας φέρνει τον αποφρακτήρα ισχυρής πίεσης Air Drain Blaster, για να καθαρίστε το νεροχύτη σας ή τους σωλήνες της τουαλέτας σας, χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων που μπορεί να είναι επιβλαβή τόσο για εσάς και την οικογένειά σας, όσο και για τις σωληνώσεις του σπιτιού σας!

Το Air Blaster σάς επιτρέπει να καθαρίσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ακόμα και τα σκληρότερα φράγματα που έχουν δημιουργηθεί στις σωληνώσεις σας, χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα.

Απλά αντλήστε το Air Blaster, τραβήξτε τη σκανδάλη και με την ελάχιστη προσπάθεια που θα καταβάλλετε, ο νεροχύτης και η τουαλέτα σας θα είναι πεντακάθαροι!

Καθαρίστε τις σωληνώσεις σας από τρίχες, αποφάγια, φύλλα και οποιοδήποτε σκουπίδι τις έχει φράξει.

Διαθέτει 4 διαφορετικά έμβολα για κάθε σωλήνα ή νεροχύτη, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο περισσότερο μπορείτε.


Κατάλληλο και για τις πιο δύσκολες και σκληρές σωληνώσεις όπως iron, PVC και PPR.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Αποφρακτήρας με έμβολο αντλίας που φυλακίζει τον αέρα και δημιουργεί μια ισχυρή και πεπιεσμένη πίεση αέρα προς το σιφόνι

Διαθέτει εργονομική λαβή τύπου πιστόλι για άνετο κράτημα

Έχει αυτόματη βαλβίδα απελευθέρωσης πίεσης

Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της πίεσης που απελευθερώνεται ανάλογα με το μέγεθος του σωλήνα

Είναι η ιδανική λύση για εύκολο και άνετο καθαρισμό από λύματα και εμπόδια σε σιφώνια νεροχύτη, νιπτήρα, ντουζιέρας, μπανιέρας και κάθε άλλου είδους αποχέτευση