16375
Συσκευή Ενυδάτωσης Προσώπου με Υπερήχους Power bank Kemei KM-711
KEMEI KM-711
18.49€

H onoffmarket σας φέρνει την πρωτοποριακή συσκευή ενυδάτωσης ΚΜ-711.

Η ΚΜ-711 χρησιμοποιεί υψηλής συχνότητας ταλάντωση με τεχνολογία υπερήχων, ώστε να διασπάσει το νερό σε μέγεθος νανοκλίμακας, το οποίο τροφοδοτείται στον ειδικό ψεκαστήρα σε μοριακό επίπεδο και ψεκάζεται με την μορφή νέφους, ώστε να απορροφάται αμέσως από το δέρμα και να προσφέρει φυσική, αποτελεσματική και σε βάθος ενυδάτωση.

Τώρα φροντίστε το την επιδερμίδα του προσώπου σας, ενυδατώνοντάς τη, όπου κι αν βρίσκεστε. Δώστε στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται και θα δείτε ότι πολλά από τα προβλήματα της επιδερμίδας σας γρήγορα θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Χρησιμοποιήστε τη συσκευή όσο συχνά θέλετε για απαλό, λαμπερό και εύπλαστο δέρμα.

Η συσκευή είναι εξαιρετικά μικρή και ελαφριά, σε μέγεθος όσο περίπου ενός αποσμητικού roll-on και μπορείτε να την έχετε πάντοτε μαζί σας.Είναι επαναφορτιζόμενη και μπορείτε να τη φορτίσετε μέσω θύρας USB. Ακόμη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν power bank για να φορτίσετε τη συσκευή σας.

Διαθέτει χωρητικότητα 25ml και διαρκεί για πολλούς ψεκασμούς κατά την διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον μπορείτε μαζί με το νερό να χρησιμοποιήσετε κι άλλα ευεργετικά συστατικά, όπως αιθέρια έλαια ή εκχυλίσματα βοτάνων για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ή για άλλες θεραπείες αντιγήρανσης.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Κατασκευαστής: Kemei
Μοντέλο: KM-711
Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες: λιπαρές, μικτές, ξηρές ή αφυδατωμένες
4 Χρωματισμοί led
Ψεκάστε σε απόσταση 10cm σε καθαρό πρόσωπο
Ψεκάστε σε απόσταση 15cm σε βαμμένο πρόσωπο
Κρατήστε την συσκευή κάθετα όταν την χρησιμοποιείτε