16371
Μαξιλάρι αυχένα με μικροσφαιρίδια υποαλλεργικό Egg Sleeper
ΟΕΜ Egg sleeper
29.90€

Η onoffmarket σας παρουσιάζει το εξαιρετικά άνετο, ευπροσάρμοστο και μαλακό μαξιλάρι αυχένα, Egg Sleeper.

Το νέο αυτό μαξιλάρι αυχένα είναι υποαλλεργικό και κατασκευασμένο από μικροσφαιρίδια, ώστε να σας χαρίζει έναν ήρεμο ύπνο κάθε βράδυ.

Έχει εργονομικό σχεδιασμό, ώστε το σχήμα του κεφαλιού σας να προσαρμόζει κατάλληλα στο μαξιλάρι και να προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε.

Το μυστικό είναι ότι αποτελείται από 8 εκατομμύρια μικροσφαιρίδια που διασπείρουν ομοιόμορφα το βάρος του κεφαλιού και του λαιμού σας, καθώς κοιμάστε.

Πείτε αντίο στους νυχτερινούς ιδρώτες, χάρη στους πόρους που διαθέτει, οι οποίοι διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα για έναν δροσερό ύπνο.


Είναι ιδανικό για αρθρίτιδα, πόνο στο λαιμό, μυϊκό πόνο, ημικρανίες και πολλά άλλα. Πιο συγκεκριμένα με την σωστή υποστήριξη, το μαξιλάρι μπορεί να βοηθήσει με αρθρώσεις και διαστρέμματα των αρθρώσεων, ένταση που σχετίζεται με πονοκεφάλους, τραυματισμό του κρανίου, αρθριτικά, σφίξιμο και πρήξιμο του χεριού, διαταραχές του χρονισμού (TMJ), πρωινή ακαμψία και σε ορισμένες περιπτώσεις το ροχαλητό.

Είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου του αυχένα, χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό τραπεζοειδές κέντρο, το οποίο καλύπτει το κεφάλι σας για να παρέχει τη μέγιστη υποστήριξη για τον πόνο στον αυχένα.

Το μαξιλάρι Egg Sleeper πλένεται στο πλυντήριο, είναι υποαλλεργικό και ταιριάζει σε οποιαδήποτε τυποποιημένη μαξιλαροθήκη.