16347
Αδιάβροχο Ηλιακό Φωτιστικό εξωτερικού χώρου 90w Με Φωτοβολταϊκό Πάνελ Ανιχνευτή Κίνησης, Αισθητήρα Φωτός Και Τηλεκοντρόλ GD-88A GDPlus
GDPlus GD-88A
67.00€

H onoffmarket σας φέρνει το ηλιακό φωτιστικό εξωτερικού χώρου με φωτοβολταϊκό πάνελ και 90 watts.

Χρησιμοποιήστε το για να φωτίσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, του γραφείου, της αποθήκης, του γκαράζ, το δρόμο κλπ.

Ανάβει αυτόματα όταν αντιληφθεί κίνηση, καθώς διαθέτει ανιχνευτή κινήσεων. Επίσης λειτουργεί με τηλεχειριστήριο ασύρματα με πολλαπλές επιλογές για να το ανάβετε όποτε εσείς θελήσετε, αλλά και αισθητήρα φωτός για να λειτουργεί μόνο τη νύχτα.

Διαθέτει 3 επίπεδα φωτεινότητας 30% 60% 100% και μπορεί να παραμένει αναμμένο στη χαμηλή φωτεινότητα και όταν ανιχνεύσει κίνηση να αυξήσει την φωτεινότητα αυτόματα στο μέγιστο.

Στο επίπεδο 100% διαρκεί λιγότερες ώρες. Να χρησιμοποιείτε τη φωτεινότητα 100%, εφόσον το έχετε φορτίσει πλήρως. Η συγκεκριμένη ρύθμιση μπορεί να επιλέγεται τους θερινούς μήνες.

Διαθέτει προγραμματισμό TIMER με αυτόματη απενεργοποίηση σε 2, 4 ακόμη και σε 6 ώρες, αισθητήρα φωτός για αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση το βράδυ και την ημέρα και ανιχνευτή κίνησης ώστε να λειτουργεί εκτός από μόνιμη βάση και όταν ανιχνεύσει κίνηση.

Στερεώνεται σε σωλήνα διαμέτρου 6εκ. περίπου (δεν περιέχεται), σε ιστό ή σε τοίχο.

Ο ηλιακός προβολέας διαθέτει 3 διαφορετικές επιλογές: Πατήστε παρατεταμένα τον κόκκινο διακόπτη στο σώμα, για 5 δευτερόλεπτα και ο αισθητήρας θα ξεκινήσει, με το πρόγραμμα 1.
 

Στο πρόγραμμα 1, ο προβολέας είναι συνεχόμενα ανοιχτός με επίπεδο φωτεινότητας 50% και όταν ανιχνεύσει κίνηση, η λειτουργία του πάει στο 100% για 6 δευτερόλεπτα.
 
Για το πρόγραμμα 2, πιέστε ξανά το διακόπτη. Ο ηλιακός προβολέας λειτουργεί μόνο με ανιχνευτή κίνησης,όταν ανιχνεύσει κίνηση λειτουργεί στο 100% για 6 δευτερόλεπτα.
 
Για το πρόγραμμα 3, πιέστε ξανά τον κόκκινο διακόπτη. Ο αισθητήρας κίνησης σταματάει να λειτουργεί και ο προβολέας λειτουργεί συνεχόμενα στο 100% της απόδοσης του. Μόλις ξημερώσει σταματάει αυτόματα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μοντέλο: GD-88A
Υλικό κατασκευής: κράμα αλουμινίου σε μαύρο χρώμα
Κύριο σώμα: Μαύρο
Χρώμα φωτισμού: Λευκό 6000k
Hλιακός συλλέκτης: 6V / 16W απόδοση φωτεινότητας 90w
Μπαταρία: Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 6V / 40000mAh
Aδιάβροχο: IP65
1700 lumens
Aσύρματος χειρισμός
Ανίχνευση κίνησης στα 6-8 μέτρα
Στη λειτουργία με ανίχνευση κίνησης υπάρχει μόνιμα ένας μικρός χαμηλός φωτισμός
Το κατάλληλο ύψος για την εγκατάσταση είναι 3 έως 6 μέτρα.
Χρόνος φωτισμού: περίπου 12 ώρες με πλήρη φόρτιση
Χρόνος φόρτισης: 9-10 ώρες
Μέγεθος σώματος: περίπου 57 x 25 x 5 cm
Βάρος: περίπου: 5.5Kg