16317
Συσκευή μασάζ ποδιών EMS Foot Mat
ΟΕΜ EMS Foot Mat
15.00€

Η onoffmarket σας φέρνει τη συσκευή μασάζ ποδιών, EMS Foot Mat.

Ξεκουράστε τα άκρα των ποδιών σας μετά από μια δύσκολη μέρα με αυτή την πρωτοποριακή συσκευή μασάζ ποδιών EMS. Το μασάζ ευνοεί τη χαλάρωση και την ανακούφιση του πόνου. Μπορεί να ανακουφίσει τη μυϊκή ένταση και να βελτιώσει τη ροή του αίματος, να απαλύνει την πίεση στα νεύρα και να αποκαταστήσει τη φυσιολογική κίνηση των αρθρώσεων.

Ξεκουράστε τα άκρα σας με αυτή την πρωτοποριακή συσκευή μασάζ. Το EMS Foot Mat παράγει ρεύματα χαμηλής συχνότητας που ερεθίζουν τις αισθητικές ίνες των νεύρων. O Διαδερματικός Ηλεκτρικός Νευρικός Ερεθισμός είναι μία αξιόπιστη και ιατρικώς αποδεκτή θεραπευτική μέθοδος, μη χειρουργική, που χρησιμοποιείται ευρέως στην αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, αλλά και για την ανακούφιση από τον οξύ πόνο, που εκδηλώνεται στις νευρομυϊκές και μυοσκελετικές παθήσεις.

Η συσκευή μασάζ EMS είναι απολύτως ασφαλής, απλή και κατάλληλη για χρήση από το χώρο σας.

Η θεραπεία με EMS είναι απλή, οικονομική, εύκολη και μπορείτε να την εφαρμόσετε μόνοι σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επαναλαμβανόμενα χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως ναυτία και υπνηλία, οι οποίες συνήθως συνδέονται με τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση του πόνου. Είναι μία από τις πιο οικολογικές και αποτελεσματικές διαθέσιμες λύσεις ανακούφισης πόνου, σε αντίθεση με τη χρήση φαρμάκων που μπορούν να οδηγήσουν μετά από παρατεταμένη χρήση σε εξάρτηση και επιβλαβή εθισμό με πολλαπλές παρενέργειες.


Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Μοντέλο: EMS Foot Mat
Η συσκευή λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ
Διαθέτει 6 προγράμματα
Διαθέτει 10 βαθμίδες έντασης
Αυτόματο χρονοδιακόπτη στα 15′
Διαστάσεις Patch: 31cm x 30cm