16316
Μίνι Ηλιακό Φωτιστικό - Φορτιστής Powerbank - LED Καθρέφτης - Solar Mirror Power Bank Cclamp CL-506
Cclamp CL-506
18.00€

H onoffmarket σας φέρνει το πλήρες ηλιακό πακέτο φωτισμού μικρών διαστάσεων της Cclamp, CL-506.

Με ηλιακό panel, καθρέφτη με φωτισμό LED και θύρα USB για φόρτιση συσκευών! Επιπλέον, στο σετ περιλαμβάνεται μία λάμπα LED με μακρύ καλώδιο μήκους 3.5μ.

Το CL- 506 διαθέτει καθρέφτη με LED φωτισμό στο περίγραμμα, για να βλέπετε τέλεια ακόμα και τη μικρότερη λεπτομέρεια, με 5 λειτουργίες έντασης. Ακόμη σας παρέχει έξτρα LED φωτιστικό / λάμπα  με καλώδιο μήκους 3.5μ, για να το κρεμάτε όταν χρειάζεστε επιπλέον φωτισμό!

Σας παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης λειτουργώντας ως Power Bank με θύρα USB για να φορτίζετε τις αγαπημένες σας συσκευές και θύρα micro USB για να το φορτίζετε όταν δεν υπάρχει ήλιος (ή όταν χρειάζεστε γρήγορη και άμεση φόρτιση). Το καλώδιο USB, διαθέτει έξτρα πλεξούδα καλωδίων φόρτισης.

Το ηλιακό αυτό κιτ είναι μια πλήρης λύση για το φωτισμό του χώρου σας, αλλά και τη φόρτιση και τροφοδοσία πολλών καθημερινών USB συσκευών σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο.

Εξαιρετικά μικρό και φορητό, ιδανικό για χρήση σε εσωτερικό, αλλά και σε εξωτερικό χώρο!

Είναι ιδανικό και για όσους εργάζονται σε εξωτερικό χώρο. Πάρτε το μαζί σας στα ταξίδια σας, στο camping χωρίς να έχετε πλέον το άγχος ότι θα ξεμείνετε από μπαταρία.

Αυτό το ηλιακό πακέτο φωτισμού αποτελεί τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο ενέργειας!

Τεχνικά χαρακτηριστικά ηλιακού πάνελ:

Μοντέλο: CL-506
Χρώμα: Μαύρο
Μέγιστη ισχύς: 1.2W
Τάση ανοιχτού κυκλώματος: 11,25V
Μέγιστη τάση συστήματος: 1000VDC
Διαστάσεις: 15cm x 12cm x 3cm