16287
Εξολοθρευτής Κουνουπιών & Εντόμων Με Αναρρόφηση Και Φωτοκατάλυση JB-666
JUN BO JB-666
12.00€

Η onoffmarket σας παρουσιάζει την οικολογική λάμπα εξολόθρευσης κουνουπιών και εντόμων με αναρρόφηση και φωτοκατάλυση - Mosquito Killer.
 
Ο  Εξολοθρευτής Κουνουπιών & Εντόμων με Αναρρόφηση και Φωτοκατάλυση διαθέτει 6 ισχυρά UV LED, το φως των οποίων προσελκύει όλα τα έντομα και η έξυπνη δίνη (ρουφήχτρα) που δημιουργείται από τον ανεμιστήρα, τα ρουφάει!

Ο ανεμιστήρας, που διαθέτει εσωτερικά, παρασύρει τα έντομα στο εσωτερικό του και τα φυλακίζει εκεί. Έτσι τα έντομα δεν χρειάζεται να ακουμπήσουν πάνω στη λάμπα για να καούν. Αρκεί να πλησιάσουν κοντά και αμέσως τα ρουφάει και τα εξολοθρεύει, προσφέροντάς σας ένα σπίτι, χωρίς καθόλου έντομα! Ρουφάει οτιδήποτε πετάξει κοντά του! Στο κάτω μέρος του διαθέτει ειδική υποδοχή που συγκεντρώνει τα έντομα, που με μία κίνηση ανοίγει για να την αδειάζετε. Με υποδοχή για να κρεμαστεί αν χρειαστεί.

 
Με μοντέρνο σχεδιασμό, σε μαύρο χρώμα με μωβ, στο σημείο που φωτίζεται. 

Είναι κατάλληλο για το εσωτερικό του σπιτιού, αλλά και για τη βεράντα ή το μπαλκόνι. Ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα και για το παιδικό δωμάτιο. Όσο πιο σκοτεινό είναι το δωμάτιο, τόσο καλύτερα λειτουργεί η λάμπα.
 
Είναι ασφαλές και απολύτως ακίνδυνο, καθώς λειτουργεί με καλώδιο USB.
 
Η λάμπα εξολόθρευσης κουνουπιών αποτελεί τον πιο σίγουρο, ασφαλή και υγιεινό τρόπο για να απαλλαγείτε από κουνούπια, σκνίπες, μύγες, σφίγγες και άλλα ενοχλητικά έντομα. Πείτε τέλος λοιπόν στα φάρμακα, τις ταμπλέτες και τα συμβατικά αντικουνουπικά.

Χαρακτηριστικά προϊόντος: 

 
Ύψος: 21,5 εκ.
Διάμετρος: 12 εκ περίπου

Βάρος: 450gr
Υλικό: ABS ανθεκτικό πλαστικό
Νέας γενιάς λάμπα εξολόθρευσης με φωτοκατάλυση για κουνούπια και άλλα έντομα!
100% Αποτελεσματικό
Απολύτως ασφαλής λειτουργία
Χώρος δράσης: περίπου 20 με 50 τετραγωνικά μέτρα
Κατανάλωση ρεύματος: 5W
Μήκος καλωδίου USB: περίπου 1,10 μ.