16251
Ηλιακός προβολέας με Φωτοβολταϊκό Πάνελ, Τηλεκοντρόλ Και Χρονοδιακόπτη Αδιάβροχος Solar light 25W
ΟΕΜ Solar light
49.00€

H onoffmarket σας φέρνει τον μοναδικό αυτόνομο ηλιακό προβολέα  που σας παρέχει δωρεάν φωτισμό αυτόματα το βράδυ με αυθεντική χωρητικότητα μπαταρίας 9600mah.

Διαθέτει ασύρματο χειρισμό και καλώδιο αντοχής μεγάλου μήκους (4,5 μέτρα).

Κάντε οικονομία και εκμεταλευτείτε την ηλιακή ενέργεια με τον ηλιακό προβολέα 25W LED, και φωτίστε τον χώρο σας εύκολα. Λειτουργεί με αισθητήρα φωτός για να ενεργοποιείται όταν νυχτώνει.

Αυτός ο ηλιακός προβολέας διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός και ενεργοποιείται με την δύση του ηλίου. Είναι ιδανική λύση για φωτισμό, σε εξοχικά, κήπους, εισόδους, γκαράζ, υπαίθριους χώρους, πάρκινγκ, σκηνές, τροχόσπιτα, σκάφη, αποθήκες και όπου εσείς επιλέξετε.

Διαθέτει φωτοβολταϊκό συλλέκτη που συγκεντρώνει και αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ενσωματωμένες στο συλλέκτη. Ο προβολέας συνδέεται με το πάνελ με καλώδιο. Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε τον προβολέα στον εξωτερικό χώρο και μετά να το χρησιμοποιήσετε ως εσωτερικό φωτισμό.

Η εγκατάσταση του είναι ιδιαίτερα απλή: τοποθετείτε τον διακόπτη στη θέση on και τον φωτοβολταϊκό συλλέκτη σε σημείο που δέχεται όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία. Σκιές από δέντρα ή άλλα αντικείμενα επηρεάζουν την φόρτιση των μπαταριών από τον ηλιακό συλλέκτη ανάλογα με την περιοχή. Τοποθετήστε το συλλέκτη με κατεύθυνση προς τον νότο.Η συσκευασία περιλαμβάνει το ηλιακό πάνελ, τον προβολέα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Κράμμα αλουμινίου (αδιάβροχο)
Καλώδιο 4,5 μέτρων για σύνδεση ηλιακού πάνελ με τον προβολέα
Ασύρματο κοντρόλ On/Off
Ισχύς LED: 25W
Χρόνος λειτουργίας: 12-24 ώρες πλήρης φόρτισης
Ηλιακός πίνακας: 12W
Μπαταρία: 9600mah
Ποσότητα LED: 42 τμ SMD LED
Ασύρματο τηλεκοντρόλ
Διαθέτει χρονοδιακόπτη
Υψηλής ποιότητας μπαταρίες με μεγάλη χωρητικότητα
Προστασία: IP67