16249
Σφουγγαρίστρα περιστρεφόμενη 360 μοιρών με κουβά Liao Tornado Mop T130029
LIAO Tornado mop Τ130029
28.00€

Η onoffmarket σας παρουσιάζει τo νέo, έξυπνο σετ καθαρισμού σφουγγαρίστρα περιστροφής και κουβάς Tornado Mop της LIao.

Με πολύ εύκολη λειτουργία γλιτώνετε χρόνο και χρήμα. Τώρα το σφουγγάρισμα γίνεται παιχνιδάκι, αφού δε θα χρειαστεί, ούτε να αγγίξετε το νερό. 

Η Liao Tornado Mop είναι μια σφουγγαρίστρα με βραχίονα περιστροφής 360 μοιρών, που ουσιαστικά κάνει σκούπισμα, σφουγγάρισμα και γυάλισμα. Χάρη στην περιστροφή του κονταριού θα φτάσετε και τις ποιο απόμακρες και δύσκολες γωνιές του σπιτιού, αλλά και τις πιο ψηλές αφού το κοντάρι είναι πτυσσόμενο. Καθαρίστε και αφήστε πίσω σας αστραφτερές επιφάνειες, αφού είναι κατασκευασμένη από μικροΐνες για να απορροφά την κάθε βρωμιά. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στατικό ηλεκτρισμό που παράγει η κεφαλή περιστροφής 360 μοιρών, για να μαζέψετε την σκόνη.Το σύστημα αποστράγγισης του κουβά είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για να μη φθείρεται όσο περνάει ο καιρός και με τις πολλές χρήσεις.  Πλύντε και καθαρίστε τη σφουγγαρίστρα πανεύκολα. Απλά πιέστε την ελαφρώς στο κάτω μέρος του κουβά και θα αρχίσει να περιστρέφεται. Για να στεγνώσει επαναλαμβάνεται στο πάνω μέρος για την αποστράγγιση.

Ακόμη, διαθέτει ροδάκια για την όσο πιο εύκολη μετακίνησή του καθώς καθαρίζετε, αλλά και για να το αποθηκεύσετε, με υλικό που προστατεύει το πάτωμά σας χωρίς να το γδέρνουν.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Κοντάρι:

Ανοξείδωτο ατσάλι
Πτυσσόμενο
Διπλό σύστημα περιστροφής 360 °
Αποστραγγίζει αυτόματα 
Απορροφά την υγρασία
120cm

Σφουγγαρίστρα: με μικροΐνες

Κουβάς- σύστημα αποστράγγισης: ανοξείδωτο ατσάλι

Ροδάκια: υλικό PP