16244
Εξολοθρευτής Κουνουπιών με ηλιακό panel Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου Ενοχλητικών Ζωυφίων και Εντόμων Solar Powered, Solar Buzz kill Single Pack
ΟΕΜ 2 in 1 solar buzz kill
9.15€

H onoffmarket σας παρουσιάζει τον εξολοθρευτής Κουνουπιών και Εντόμων με Ηλιακό Panel Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου 2 in 1 Solar Buzz Kill.

Αυτό το ηλιακό εντομοαπωθητικό, είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τα κουνούπια και έντομα, χωρίς να χρησιμοποιείτε παγίδες, χημικά, παστίλιες ή άλλες συσκευές με οσμές, που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας αλλά και των παιδιών σας.

Το ηλιακό εντομοαπωθητικό, έχει μικρό μέγεθος για να το έχετε πάντα μαζί σας στις διακοπές, το εξοχικό, το ξενοδοχείο το χωριό κλπ.

Το μυστικό είναι στην προχωρημένη τεχνολογία UV. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορτίζει ηλιακά μέσω του ηλιακού πάνελ που διαθέτει και κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μπλε φως θα ανάψει αυτόματα και το ηλεκτρισμένο σύρμα θα ενεργοποιηθεί. Το μπλε φως προσελκύει τα ιπτάμενα έντομα και το ηλεκτρισμένο σύρμα τα σκοτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πείτε αντίο στα αυτοκόλλητα για τις μύγες, τα βλαβερά χημικά σπρέι και τις πολυέξοδες ταμπλέτες. 

Το πρωτοποριακό ηλιακό εντομοαπωθητικό, θα σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά κουνούπια και γενικά τα έντομα και θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι αδιάβροχη γι' αυτό δεν θα πρέπει να μένει στη βροχή.

Διαθέτει τέσσερις βεντούζες για να κολλάει εύκολα σε επίπεδες επιφάνειες. 

Ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας του είναι 8 ώρες.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Αντιμετώπιση κουνουπιών και εντόμων
Υψηλής τεχνολογίας μοντέρνα λύση
Ασφαλής και υγιεινός καθαρισμός
Με ενσωματωμένη βεντούζα
Με διακόπτη on-off
Χωρίς πρίζες και χημικά
Με λάμπα UV
Διαστάσεις: 10 x 4.5 cm
Διαστάσεις πάνελ: 5 x 5 cm
Χρόνος λειτουργίας: έως 8 ώρες