16174
Έξυπνο σπίτι wifi remote / rf Ελεγκτής - sonoff rf Bridge wifi 433 Mhz
sonoff RF Bridge 433 wifi
19.00€

Η ανάγκη της εποχής είναι να συνδέουμε όλο και περισσότερες συσκευές του σπιτιού μας με το κινητό ώστε να έχουμε καλύτερη διαχείριση. Για αυτό το λόγο απαιτούνται συσκευές που θα συνδέσουν τις απλές συσκευές του σπιτιού με το ασύρματο δίκτυο χωρίς πρόσθετες εγκαταστάσεις.

Έτσι η onoffmarket σας προσφέρει μια γέφυρα RF για να μπορείτε να μετατρέψετε τις συσκευές που λειτουργούν με ασύρματα τηλεχειριστήρια μετατρέποντας τις υπέρυθρες (433Mhz RF remote) σε ασύρματο wifi.

Συνδέστε στην συσκευή μέχρι και 16 διαφορετικές συσκευές και η γέφυρα της sonoff θα αναλάβει να τις μετατρέψει σε wifi όπου θα μπορείτε, μέσω εφαρμογή στο κινητό σας (ios android), να τις διαχειριστείτε εύκολα ορίζοντας μέχρι και 4 διαφορετικές λειτουργίες για την καθεμιά.

Μπορεί εκτός από τις βασικές λειτουργίες των συσκευών όπως άνοιγμα-κλείσιμο να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για άνοιγμα μαγνητικής πόρτας, κατέβασμα τέντας, αυτόματη ενεργοποίηση ποτίσματος και ότι άλλο εσείς θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας.

Με λίγα λόγια μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε συσκευή εκπέμπει σήματα Rf και να διαχειριστείτε τις λειτουργίες της απευθείας από την συσκευή και φυσικά από απόσταση.

Παρέχεται δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να την κατεβάσετε στο κινητό σας αλλά λειτουργεί τέλεια με το Amazon Alexa, το Google Nest και το Google Home.

Λειτουργεί με μικρή κατανάλωση ρεύματος φορτίζοντας με καλώδιο microusb και έρχεται σε μικρό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά