16166
Ασύρματο κουδούνι με κάμερα 720p Video Doorbell Μαύρο - μπρονζέ
ΟΕΜ Video Doorbell
59.00€

Η onoffmarket σας φέρνει ένα ασύρματο κουδούνι σπιτιού με εγκατεστημένη κάμερα και δυνατότητα σύνδεσης απευθείας με το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Συνδέστε το κουδούνι με το κινητό σας και μπορείτε να δείτε ποιος βρίσκεται στην πόρτα σας αλλά ακόμη και να παρακολουθήσετε την είσοδο της οικία σας ανά πάσα στιγμή. 

Κατεβάστε απλά την εφαρμογή στο κινητό σας (android ios) και θα έχετε πλήρη εικόνα τι γίνεται στην είσοδο του σπιτιού με υψηλή ανάλυση βίντεο.

Διαθέτει ανιχνευτή κίνησης που ενεργοποιεί την κάμερα και καταγράφει αυτόματα στέλνοντας το βίντεο μέσω wifi, έχει λειτουργία νυχτερινής λήψης με μεγάλη ευαισθησία χάρη στον ενσωματωμένο επεξεργαστή εικόνας που διαθέτει και άμεση απόκριση με την εσωτερική μονάδα για να έχετε εικόνα και ήχο αμέσως μετά το πάτημα του κουδουνιού.

Έχει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, με λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης για οικονομία και 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ενσωματωμένες ώστε να λειτουργεί ακόμη και με απουσία ρεύματος.

Το ασύρματο δίκτυο wifi που εκπέμπει είναι καρυπτογραφημένο με ασφάλεια WPS για να μην μπορεί κανένας να υποκλέψει την πληροφορία ενώ η υποδοχή για κάρτα μνήμης μέχρι 32gb σας δίνει την δυνατότητα να καταγράφεται η εικόνα ακόμη και με απουσία σύνδεσης.

Έρχεται σε καταπληκτικό σχεδιασμό σε οβάλ σχήμα και σε μαύρο με μπρονζέ χρώμα και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, προστατευμένο από την υγρασία και τη σκόνη, για να είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά