16140
Σφουγγάρι καθαρισμού για τα πιάτα με δοχείο σαπουνιού.
OEM on-16140
9.49€

Αν θεωρείτε ότι το πλύσιμο των πιάτων και ειδικά των μεγάλων σκευών είναι αγγαρεία τότε με το σφουγγάρι που σας προσφέρει η onoffmarket θα αλλάξετε γνώμη.

Με μεγάλη βάση που βολεύει το χέρι, τρία διαφορετικά σφουγγάρια για καθάριζα και δοχείο που μπορεί να αποθηκεύσει το υγρό σαπούνι το σφουγγάρι καθαρισμού θα γίνει απαραίτητο εργαλείο στις δουλειές του σπιτιού και όχι μόνο.

Διαθέτει μεγάλη εργονομική λαβή για να βολεύει, με επένδυση από σιλικόνη για να εφάπτεται καλά στο χέρι και να σας βοηθά στους επίμονους λεκέδες χωρίς να ασκείτε πολύ πίεση.

Το εσωτερικό του μπορεί να αποθηκεύσει υγρό σαπούνι που με κουμπί στο κέντρο μπορείτε ρυθμίζετε την ποσότητα που θα ρίξετε προσφέροντας με αυτό τον τρόπο το καλύτερο αποτέλεσμα στο καθάρισμα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Έρχεται με τρεις κεφαλές σφουγγαριών για τα πιάτα και όχι μόνο αφού η βούρτσα είναι ικανή να καθαρίσει σε κάθε επιφάνεια χωρίς πρόβλημα ενώ το μακρύ του μέγεθος μπορεί να φτάσει σε σημεία όπως μπουκάλια, βάζα που το κοινό σφουγγάρι δεν μπορεί.

Όλα τα μέρη είναι αποσπώμενα για να μπορούν να καθαρίζονται εύκολα και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό που μπορεί να μπει στο πλυντήριο πιάτων χωρίς πρόβλημα.


Διατίθεται σε γκρι χρώμα
Χαρακτηριστικά