16139
Ψηφιακό Πιεσόμετρο Happy Sheep 
Happy Sheep on-16139
29.00€

H onoffmarket σας φέρνει ένα ψηφιακό πιεσόμετρο με μεγάλη lcd οθόνη, μεγάλα κουμπιά ελέγχου και αυτόματο έλεγχο πίεσης και καρδιακών παλμών κατάλληλο για κάθε σπίτι.

Το πιεσόμετρο παρέχει ακριβή μέτρηση παλμών και πίεσης σε μόλις 15 δευτερόλεπτα εμφανίζοντας στην οθόνη τη συστολική πίεση, τη διαστολική, τους καρδιακούς παλμούς, την ημερομηνία, την ώρα και το χρήστη ώστε να είναι εύκολη η καταγραφή ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μετρήσεις απευθείας στη μνήμη της συσκευής 

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ και να έχετε μια ολοκληρωμένη καταγραφή στη συσκευή ενώ μπορεί να σας εμφανίσει το μέσο όρο των τριών τελευταίων μετρήσεων.

Διαθέτει μεγάλη ευδιάκριτη οθόνη LCD για ευκολία που εμφανίζει μαζί με τα στοιχεία μήνυμα με χρώμα που προσδιορίζει την κατάσταση σας σύμφωνα με τα φυσιολογικά δεδομένα όπως και μεγάλα κουμπιά στο μπροστινό μέρος για εύκολο χειρισμό.

Λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται), απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα λεπτά για οικονομία, έχει άνετη εφαρμογή για να προσαρμόζει σε κάθε μέγεθος χεριού και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό για αντοχή.

Διατίθεται σε λευκό χρώμα.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Μάρκα : Happy Sheep
Τύπος : Ψηφιακό Πιεσόμετρο
Υλικό : ABS
Οθόνη : LCD
Ενδείξεις : Συστολική πίεση / Διαστολική πίεση / καρδιακούς παλμούς / Ημερομηνία / Ωρα / Χρήστης 
Επιπλέον : Μέση τιμή μέτρησης των 3 τελευταίων αποτελεσμάτων /  Χρωματικό μηνυμα για την κατάσταση σας
Μνήμη : 2 x 99 (2 χρήστες) 
Μπαταρίες : 4 x ΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται)
Αυτόματη Απενεργοποίηση : Ναι
Εύρος αρτηριακή πίεση: 0 - 299 mmHg (0 - 37.3kPa) 
Εύρος παλμού: 40 - 199 παλμούς / λεπτό. 
Ακρίβεια πίεσης : + - 3mmHg