16050
Μπουτόν Εκκίνησης Αυτοκινήτου - Car Engine Start Stop Button
OEM on-16050
45.00€

Η onoffmarket σας φέρνει ένα μπουτόν εκκίνησης της μίζας του αυτοκινήτου κατάλληλο σχεδόν για κάθε τύπο αυτοκινήτου ικανό να ξεκινήσει τον κινητήρα του Αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να χρειαστεί να στρίψετε το κλειδί στη μίζα.

Λειτουργεί αυτόνομα και παρακάμπτει όλη τον κλασικό τρόπο που είχατε για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας (μίζα, φρένο, συμπλέκτη κτλ) αφού μόλις εγκατασταθεί αναλαμβάνει με ένα κουμπί την εκκίνηση και το σβήσιμο της μηχανής.

Έχει καταπληκτικό σχεδιασμό με led φωτισμό που ειδοποιεί ανάλογα με την κατάσταση της μηχανής και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα ταμπλό δίνοντας ένα ωραίο σχεδιασμό στο αυτοκίνητο σας.


Πως λειτουργεί

Ενεργοποίηση κινητήρα

Ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο και κλείστε όλες τις πόρτες αφού μπείτε, πατήστε το φρένο, το μπλε φως στο κουμπί έναρξης θα ανάψει, και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί έναρξης, όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία. Το πράσινο φως θα ανάψει και το μπλε θα σβήσει.

Σβήσιμο κινητήρα

Η μηχανή σβήνει με δύο τρόπους, είτε πατώντας παρατεταμένα το κουμπί για δυο δευτερόλεπτα είτε πατώντας το πεντάλ του φρένου και ταυτόχρονα το κουμπί για ένα δευτερόλεπτο.Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 
Προσοχή! Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από εξειδεικευμένο τεχνικό ο οποίος είναι υπεύθυνος για την σωστή σύνδεση και λειτουργία του οχήματος.