16018
Συσκευή Μασάζ Τόνωσης, Αδυνατίσματος, Εκγύμνασης Σώματος - Tonific Body Massage 2700 AS
ΟΕΜ Tonific 2700AS
17.00€

Αφιερώστε 10 λεπτά την ημέρα με την συσκευή μασάζ που σας προσφέρει η onoffmarket και μειώστε αποτελεσματικά την συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας αφού με τον πατενταρισμένο σχεδιασμό με τις ειδικές σφαίρες και την διπλή περιστροφή είναι κατάλληλη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και την τόνωση των μυών.

Η κεφαλή πραγματοποιεί 2700 περιστροφές το λεπτό όπου σε συνδυασμό με τις σφαίρες που γυρίζουν αυτόνομα αλλά και τη διπλή περιστροφική κίνηση δημιουργεί παλμικές δονήσεις που μεταφέρονται βαθιά στο δέρμα και τους μυς προσφέροντας χαλάρωση ενώ βοηθούν παράλληλα στη διάσπαση των λιποκυττάρων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μυική τόνωση, χαλάρωση από μυϊκούς πόνους αλλά και για μασάζ στους μύς αφού διαθέτει ρυθμιστή που μπορείτε να ελέγξετε την ένταση . 

Οι μπάλες είναι κατασκευασμένες με υλικό ικανό να κρατά θερμότητα δίνοντας την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από ζεστή και κρύα θερμοκρασία ανάλογα την χρήση που θέλετε να αποδώσετε. 

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με δυνατό μοτέρ που αποδίδει στα 25w για να μπορεί να περιστρέψει με ένταση τις 9 ανεξάρτητες μπάλες μασάζ.

Διατίθεται σε γκρι χρώμα.  
Χαρακτηριστικά
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά