15996
Κονσόλα Παιχνιδιών Retro 360 in 1 16bit OEM - black
OEM on-15995
99.00€

Η onoffmarket σας φέρνει μια ρετρό κονσόλα παιχνιδιών με εγατεστημένα 360 κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

Θυμηθείτε τα κλασσικά παιχνίδια που παίζατε μικροί και μπείτε πραγματικά στο κλίμα με την καταπληκτική retrο λαβή που διαθέτει αλλά παίξτε ταυτόχρονα με το παιδί σας απευθείας στην τηλεόραση αφού έχει επιπλέον δυο τηλεχειριστήρια και έξοδο AV για οποιαδήποτε οθόνη.

Η κονσόλα έχει εγκατεστημένα 360 παιχνίδια χωρίς επαναλήψεις που αποδίδει υψηλής ανάλυσης εικόνα στην οθόνη 3" που έχει ενσωματωμένη ενώ μπορείτε να στείλετε απευθείας την εικόνα στην οθόνη σας με το καλώδιο AV που διαθέτει στη συσκευασία.

Μπορούν να παίξουν μέχρι και δυο άτομα ταυτόχρονα με τα ρετρό τηλεχειριστήρια και να απολαύσουν κλασσικά παιχνίδια όπως super mario, tetris, asteroid και πολλά άλλα.

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που προσφέρει πολλές ώρες παιχνιδιού με μια μόνο φόρτιση ενώ είναι αποσπώμενη για να μπορεί να αλλαχθεί όταν περάσει η διάρκεια ζωής. 

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό σε λευκό με μπλέ χρώμα και ο μικρός σχεδιασμός την κάνει κατάλληλη για την πάρετε παντού.Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Η Συσκευασία Περιλαμβάνει