15984
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ JB-8620
ΟΕΜ JB-8620
18.90€

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 4 ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΕΣ ΑΚΡΕΣ, ΜΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ COMEDO
ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΗ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:
1. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:
Η ΑΚΡΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΙΟ ΟΜΑΛΟ, ΜΕ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΥΦΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΑΣ.
 
2. ΑΝΥΨΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΜΑΣΑΖ ΔΡΑΣΗ, ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ:
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΥΠΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΜΗ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΕΦΑΛΙ Ή ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΚΜΗ
4. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΩΝ ΟΠΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ, ΒΑΘΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΡΥΤΙΔΩΣΗ.
 
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1 X ΜΗΧΑΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
1 X DIAMOND HEAD
1 X ΚΕΦΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΥΠΑΣ
1 X ΚΕΦΑΛΗ ΜΙΚΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ
1 X ΚΕΦΑΛΗ ΟΒΑΛ
1 X ΚΑΛΩΔΙΟ USB
1 X ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ