15978
Ασύρματο Bluetooth ηχείο καραόκε 25W - OEM ZQS-6201
OEM ZQS-6201
98.40€

Η onoffmarket σας φέρνει ένα καταπληκτικό ασύρματο ηχοσύστημα με κρυστάλλινο ήχο και καταπληκτικό σχεδιασμό το ZQS-6201. Διαθέτει ενσωματωμένο bluetooth για να μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας. Επιπλέον διαθέτει εισόδους όπως AUX, Tf card , Usb για να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής ήχου.

Έχει 2 ηχεία στο μπροστινό του μέρος που μπορεί να παράξει ήχο έντασης 25 W ενώ στο πάνω μέρος έχει κουμπιά ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, αυξομείωση έντασης αλλά και αλλαγής τραγουδιού. Μπορεί να μετατραπεί σε σύστημα καραόκε αφού διαθέτει ενσύρματο μικρόφωνο (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) που σας δίνει τη δυνατότητα να τραγουδήσετε ενώ έχετε βάλει το αγαπημένο σας τραγούδι.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με μεταλλικό περίβλημα στο μπροστά μέρος, για προστασία. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που προσφέρει μεγάλη αυτονομία καθώς και τηλεχειριστήριο για εύκολη διαχείριση, αλλά και μπροστινό φωτισμό led που εκπέμπει ανάλογα με την μουσική. Κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους μιας και η εμβέλεια του φτάνει στα 10 μέτρα.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η Συσκευασία Περιλαμβάνει