15962
Ηχοσύστημα Καραόκε Bluetooth MR108 με δύο μικρόφωνα
OEM MR108
215.00€

Το φορητό ηχοσύστημα MR108 που σας φέρνει η onoffmarket με δυο μικρόφωνα και αναλογικό equalizer στο πάνω μέρος είναι το κατάλληλο σύστημα για να δημιουργήσετε επαγγελματικά καραόκε πάρτι.

Το 15" subwoofer σε συνδυασμό με το twitter παράγει δυνατό και κρυστάλλινο ήχο με δυνατότητα επαγγελματικής ρύθμισης με τα κουμπιά και το equalizer που διαθέτει στο πάνω μέρος αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής ήχου με τις θύρες aux, sd card και aux που διαθέτει. 

Ικανό να λειτουργήσει και σαν ενισχυτής για μουσικά όργανα αφού με τη θύρα aux συνδέετε απευθείας την κιθάρα ή το βιολί σας πάνω στο ηχασύστημα.

Οργανώστε καραόκε πάρτι αφού έρχεται με δυο ασύρματα μικρόφωνα που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και να τραγουδήσετε ακούγοντας το αγαπημένο σας τραγούδι ενώ παράλληλα με τον led φωτισμό που παίζουν με το ρυθμό της μουσικής λειτουργεί και σαν φωτορυθμικό. 

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, με λαβή στο πάνω μέρος και ροδάκια για ευκολία στη μεταφορά ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να μπορεί να λειτουργεί και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς παροχή ρεύματος.

Διαθέτει κουμπιά στο πάνω μέρος για εύκολη διαχείριση αλλά και ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Το MR108 είναι κατάλληλο για πάρτι σε υπαίθριους χώρους αλλά, σαν ενισχυτής για μπάντες που δουλεύουν σε μέρη χωρίς ρεύμα και όχι μόνο.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά


 


H συσκευασία περιλαμβάνει