15961
Ηχοσύστημα Καραόκε Bluetooth ES68
OEM ES68
108.00€

Απολαύστε καταπληκτική μουσική με μεγάλη ένταση και οργανώστε καραόκε πάρτι με το ηχοσύστημα που σας προσφέρει η onoffmarket.

Το ES68 παράγει καταπληκτικό κρυστάλλινο ήχο που φτάνει τα 40W παρέχοντας τη δυνατότητα να συνδέσετε το κινητό ή τον υπολογιστή ασύρματα αφού έχει ενσωματωμένο bluetooth. Διαθέτει επιπλέον συνδέσεις όπως aux, sd card και usb για να μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή.

Ικανό να λειτουργήσει και σαν ενισχυτής για μουσικά όργανα αφού με τη θύρα aux συνδέετε απευθείας την κιθάρα ή το βιολί σας πάνω στο ηχασύστημα.

Οργανώστε καραόκε πάρτυ με το ηχοσύστημα που σας φέρνει η οnoffmarket αφού μπορείτε να συνδέσετε το μικρόφωνο και να τραγουδήσετε ακούγοντας το αγαπημένο σας τραγούδι ενώ παράλληλα με τον led φωτισμό που παίζουν με το ρυθμό της μουσικής λειτουργεί και σαν φωτορυθμικό.

Είναι κατασκευασμένο απο ανθεκτικό πλαστικό, με λαβή στο πάνω μέρος και ροδάκια για ευκολία στη μεταφορά ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να μπορεί να λειτουργεί και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς παροχή ρεύματος.

Διαθέτει κουμπιά στο πάνω μέρος για εύκολη διαχείριση αλλά και ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Το ES68 είναι κατάλληλο για πάρτι σε υπαίθριους χώρους αλλά, σαν ενισχυτής για μπάντες που δουλεύουν σε μέρη χωρίς ρεύμα και όχι μόνο.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά


 

H συσκευασία περιλαμβάνει