15959
Μετατροπέας εναλλασσόμενου ρεύματος DC σε AC - Suoer STA-1500A 1500W
Suoer STA-1500A
170.00€

Η Suoer με 25 χρόνια εμπειρία σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, σας φέρνει μέσω της onoffmarket τον μετατροπέα συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο, ικανό να χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις αυτόνομου ηλιακού-αιολικού συστήματος και όχι μόνο. Ο STA-1500A διαθέτει υψηλή απόδοση εναλλασσόμενου ρεύματος με έξυπνη λειτουργία καθαρής εκκίνησης για προστασία και πολλές επιπλέον ελέγχους (υπερφόρτωση,υπερθέρμανσή, βραχυκύκλωμα κτλ) για ασφαλή χρήση.

Διαθέτει ενσωματωμένο κεντρικό επεξεργαστή για να παράγει καθαρό ημιτονοειδές κύμα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευαίσθητα φορτία με τεχνολογία παραγωγής σταθερής τάσης και ισχύς. Έχει ανεμιστήρες στο πίσω μέρος που ρυθμίζονται και λειτουργούν αυτόματα ανάλογα με την θερμοκρασία της συσκευής, με μικρή παραγωγή θορύβου για να μην είναι ενοχλητικοί.

Διαθέτει εντελώς ανεξάρτητες εισόδους και εξόδους, με universal πρίζα για να είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους. Είναι σχεδιασμένο από αλουμίνιο για να μειώνει τη θερμοκρασία αλλά και να είναι αρκετά ελαφρύ για ευκολία στη μεταφορά.

Η συσκευή είναι πιστοποιημένη από όλους τους παγκόσμιους φορείς ενέργειας όπως CE, CTA, ISO, Rosh.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά