15944
Ηλεκτρικό κολάρο εκπαίδευσης σκύλου Petrainer PET851
Petrainer PET851
18.73€

Η onoffmarket φέρνει το ηλεκτρικό κολάρο εκπαίδευσης petrainer κατάλληλο για μικρά και μεγάλα σκυλιά με διαφορετικά επίπεδα παλμών ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές για το κατοικίδιο. Το PET851 είναι κατάλληλο για να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας με ασφαλή τρόπο περιορίζοντας το γάβγισμα του ελεγχόμενα από το κολάρο.

Λειτουργεί με ηλεκτρόδια ρυθμίζοντας την ένταση ανάλογα με το βάρος του σκύλου που ενεργοποιούνται μόλις νιώσουν τη δόνηση από τις φωνητικές χορδές του ζώου. Ανάλογα με την ευαισθησία που έχετε ορίσει το κολάρο στέλνει ηλεκτρόδια στο κατοικίδιο με αυξανόμενο ρυθμό σε μικρό χρονικό διάστημα με σκοπό να εκπαιδεύσει το σκύλο σας με την ένταση του γαβγίσματος που θέλετε να πετύχετε. Μόλις το κατοικίδιο σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα η συσκευή προγραμματίζεται αυτόματα να ξεκινήσει από την αρχή όταν ξανανιώσει δόνηση στις χορδές.

Έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε το κολάρο να εκπέμπει ανάμεσα σε ηλεκτρικό παλμό ή σε μικρές παλμικές δονήσεις ανάλογα με το σκοπό που θέλετε να πετύχετε.

Είναι αδιάβροχο και κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό για να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες όπως νερό ή λάσπη με μεγάλο ανθεκτικό κολάρο για να ταιριάζει σε κάθε μέγεθος. Διαθέτει έλεγχο αν ο σκύλος σας προσπαθήσει να το βγάλει αφού το αντιλαμβάνεται απευθείας από τις φωνητικές χορδές και ενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο.

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που παρέχει μεγάλη αυτονομία αφού μπορεί να λειτουργήσει μέχρι και 14 μέρες ανάλογα με την χρήση του. Είναι μικρό και ελαφρύ για να μην ενοχλεί αφού με βάρος μόλις 52 γραμμάρια ο σκύλος δεν το αισθάνεται.

Το ηλεκτρικό κολάρο εκπαίδευσης που σας φέρνει η onoffmarket είναι πιστοποιημένο από όλους τους αρμόδιους παγκόσμιους οργανισμούς να είναι κατάλληλο και απόλυτα ασφαλές για το κατοικίδιο σας. Πριν το χρησιμοποιήσετε στο σκύλο σας διαβάστε τις οδηγίες σχετικά με το βάρος ώστε να ρυθμιστεί κατάλληλα για το κατοικίδιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά