15933
Κάλτσες Διαβαθμισμένης Συμπίεσης Cooper Fit Unisex
Copper Fit on-15933
6.80€

Η onoffmarket σας προσφέρει τις κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης της Cooper Fit κατασκευασμένες από μικροίνες χαλκού για να ανακουφίζουν τα πόδια από πόνους και πρηξίματα που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος προσφέροντας ανακούφιση και χαλάρωση στα κάτω άκρα ενώ παράλληλα επιτρέπουν τα πόδια να αναπνεύσουν μιας και είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ νάιλον και spandex υλικό. 

Μπορούν να εφαρμόσουν τέλεια σε κάθε μέγεθος κρατώντας σταθερά τα πόδια ενώ επιτρέπουν να κάνετε οποιαδήποτε επίμονη εργασία με άνεση χωρίς να σας ενοχλούν. 

Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης της Cooper fit μπορούν να φορεθούν καθημερινά προσφέροντας ανακούφιση από πολλές ώρες ορθοστασίας ή μετά από πολύωρη οδήγηση, μειώνουν το πρήξιμο λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων καθώς και τους δυσάρεστους πόνους σε πέλματα και γάμπες ενώ προλαμβάνουν την πιθανή δημιουργία κιρσών. 

Είναι κατάλληλες για να ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της φλεβίτιδας και βελτιώνουν τη συνολική πίεση των αγγείων των κάτω άκρων για καλύτερη ροή του αίματος στην καρδιά.

Με λίγα λόγια