15918
Ενδοεπικοινωνία μωρού με κάμερα 2.4GHz Audiolink VB601
OEM VB601
49.00€

Ελέγξτε το μωρό σας όπου και αν βρίσκεστε στο σπίτι με την ενδοεπικοινωνία της Audiolink που σας φέρνει η onoffmarket έχοντας την δυνατότητα να έχετε άμεσα εικόνα και ήχο από το βρέφος σας σε μεγάλες αποστάσεις και με ασφάλεια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο το μωρό σας όπως επίσης να ελέγξετε την θερμοκρασία του δωματίου, να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα την λειτουργία ναναουρίσματος (επιλέξτε ανάμεσα απο τις εγκατεστημένες μελωδίες για να παίξουν) ακόμη και να παρακολουθήσετε τον ύπνο του μωρού σας απλά αφήνοντας την ενδοεπικοινωνία να σας ενημερώσει μόνο όταν διακρίνει κίνηση στο βρέφος.

Λειτουργεί ακόμη και με την απουσία φωτός αφού διαθέτει led υπερύθρων που προσφέρουν πολύ καλή απεικόνιση στο σκοτάδι. 

Το μόνιτορ έχει έγχρωμη οθόνη 2" για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο με κουμπιά στο κάτω μέρος για έλεγχο, κεντρικό κουμπί για αμφίδρομη επικοινωνία με το παιδί σας και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

Το Vb601 δημιουργεί ένα κλειστό κανάλι μεταξύ της κάμερας και του μόνιτορ ώστε να υπάρχει ασφάλεια στην επικοινωνία με συχνότητα στα 2.4ghz για σταθερή σύνδεση σε μεγάλη εμβέλεια ( εσωτερική/εξωτερική 50μ/250μ ) χωρίς παρεμβολές .

Εχει ωραίο σχεδιασμό και διατίθεται σε λευκό χρώμα.


Χαρακτηριστικά

 
Τεχνικά χαρακτηριστικά