15904
Ηλιακός Επαναφορτιζόμενος Φακός OEM Led 5 in 1
OEM ON -15904
19.90€

Η onoffmarket φέρνει τον επαναφορτιζόμενο φακό led 5 σε 1 που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και διαθέτει επιπλέον εξαρτήματα όπως κόφτη, σφυράκι, μαγνητική κεφαλή και πολλά άλλα για να μετατραπεί σε ένα απαραίτητο πολυεργαλείο για κάθε χρήση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του φακού είναι η δυνατή δέσμη φωτός που παράγει σε μέγιστη απόσταση των 200 μέτρων και η δυνατότητα να φορτίζει την επαναφορτιζόμενη μπαταρία αυτόνομα με το ηλιακό πάνελ που διαθέτει στη λαβή.
Τα  επιπλέον led που έχει στη βάση παράγουν φωτισμό σε λευκο και κόκκινο όπου με το κεντρικό κουμπι μπορείτε να έχετε διαφορετικές λειτουργίες ανάμεσα από σταθερό και εναλλασσόμενου (strob), εκτακτης ανάγκης και άλλα.


Όταν δεν υπάρχει ηλιακό φως μπορεί να φορτίσει με θύρα usb που έχει στο πίσω μέρος η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν power bank για να φορτίσετε τις μικροσυσκευές σας.

Στο πάνω μέρος διαθέτει υσχυρό μαγνήτη για να μπορεί να κολλήσει σε μέταλλο χωρις να πέσει, σφυράκι έκτακτης ανάγκης και κόφτη για καλώδια ενώ η βάση του διαθέτει μαγνητική πυξίδα.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά