15888
Αποχυμωτής φρούτων και λαχανικών αργών στροφών slow juicer - KALORIK FE 1003
KALORIK FE 1003
89.90€

Με τον αποχυμωτή της Κalorik που σας φέρνει η onoffmarket θα μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο χυμό απο φρούτα ή από λαχανικά εύκολα διαχωρίζοντας αυτόματα τις φλούδες απο τον καθαρό χυμό. Ο FE 1003 χρησιμόποιεί μια αργή διαδικασία στυψίματος των φρούτων αφού συμπιέζει το φρούτο σας ή το λαχανικό και το διαχωρίζει σε δυο διαφορετικά μέρη, τον πολτό στη μια και τον φυσικό χυμό στο άλλο.

Με τον τρόπο αυτό ξεμπερδεύετε απο όλες τις περιττές φλούδες αφού ρίχνετε τα φρούτα όπως έχουν (ίσως χρειαστεί να κοπούν σε μικρότερα κομμάτια αν τα φρούτα ειναι μεγάλα) και το πιο σημαντικό είναι ότι πέρνετε έως και 80% απο το χυμό του φρούτου σε αντίθεση με τους απλούς αποχυμωτές. Διαθέτει δυνατό μοτέρ 150W ικανό να συνθλίψει και πιο σκληρά φρούτα ή λαχανικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πολτοποιεί και τα αγαπημένα σας λαχανικά ή ακομη να πάρετε τον χυμό απο φρούτα που δεν μπορείτε με τους απλούς αποχυμωτές όπως φράουλες, σταφίλια, μήλα κτλ. Ειναι μικρό στο μέγεθος για να μην πιάνει πολύ χώρο στον πάγκο της κουζίνας σας και με καταπληκτικό design που βγαίνει σε κόκκινο χρώμα. Στη συσκευασία σμπεριλαμβάνονται 2 δοχεία για τον διαχωρισμό χυμού και πολτού και μια βούρτσα για ευκολία στο καθάρισμά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η συσκευασία Περιλαμβάνει