15846
Ασύρματα στερεοφωνικά bluetooth handsfree ακουστικά χωρίς καλώδιο OEM i9X
OEM i9X
17.35€

Με τα ασύρματα στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά χωρίς καλώδιο OEM i9X που σας προσφέρει η on off market θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά. Μπορείτε να μιλάτε ή να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να κρέμονται ενοχλητικά καλώδια γύρω από το λαιμό και τα χέρια σας. Με σύνδεση bluetoοth V4.2 για να μπορέσετε να τα συνδέσετε με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει bluetooth σύνδεση, και με μικρόφωνο ευασιθησίας 42Db θα ξεχάσετε ό,τι άλλο γνωρίζατε μέχρι τώρα για τα ακουστικά handsfree.

Όταν απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις λειτουργεί το ένα από τα δύο ακουστικά, αυτό που διαθέτει το κουμπί απάντησης της κλήσης, ενώ όταν ακούτε μουσική λειτουργούν και τα δύο ακουστικά για να έχετε πλήρη και στερεοφωνική εμπειρία όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Σχεδιασμένα για να εφαρμοζουν σε όλους τους τύπους αυτιών, ελαφριά και με μεγάλη αυτονομία. Η βάση τους που είναι παράλληλα και θήκη αλλά και φορτιστής θα σας ξετρελάνει. Δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε σε περίπτωση που τελειώνει η μπαταρία των ακουστικών σας και δε βρίσκεστε κοντά σε πρίζα. Φορτίζουν γρήγορα πατώντας απλά ένα κουμπί, μικρά και βολικά για κάθε χρήση, και με καθαρό ήχο και μεγάλη αυτονομία.


Τεχνικά χαρακτηριστικά: