15830
Θερμαινόμενο κάλυμμα και μασάζ για το κάθισμα του αυτοκινήτου OEM JB-616C
ΟΕΜ JB-616C
31.90€

Η onoffmarket σας φέρνει το θερμαινόμενο κάλυμμα JB-616C που κάνει και μάσαζ, κατάλληλο για κάθε κάθισμα αυτοκινήτου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στο σπίτι σας αφού διαθέτει προσαρμογέα για να λειτουργεί είτε με φορτιστή αυτοκινήτου είτε με την πρίζα του σπιτιού σας.

Διαθέτει 5 διαφορετικές λειτουργίες μασάζ και έντασης όπως και 4 επιλεκτικές ζώνες οπου παρέχει ένα χαλαρωτικό μασάζ με δόνηση που βοηθά στην καταπολέμηση του στρες, στην ανακούφηση των πόνων αλλά και την εξάλειψη της κούρασης. Ικανό να παράγει καταπληκτική θερμότητα που ξεκινά απο την περιοχή της μέσης με αποτέλεσμα να χαλαρώνει τους μυς της πλάτης και να ζεσταίνει σιγα σιγλα όλο το σώμα.

Διαθέτει τηλεχειρηστήριο για δυνατότητα επιλογής προγράμματος, αυξομείωση θερμότητας, λειτουργίες αυτόματης απενεργοποίησης κτλ. Ανθεκτικό πλεκτό ύφασμα για μεγάλη αντοχή όπως και μαλακό σφουγγάρι στο εσωτερικό του για τέλεια εφαρμογή. Το θερμαινόμενο κάθισμα μασαζ που σας φέρνει η onoffmarket είναι κατάλληλο για κάθε αυτοκίνητο και απαραίτητο για κάθε επαγγελματία οδηγό.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά