15799
Ολοκληρωμένο ηλιακό κιτ φωτισμού GDLITE GD-8056
GDLITE GD-8056
48.00€

Η onoffmarket σας προσφέρει ένα πλήρες ολοκληρωμένο ηλιακό κιτ φωτισμού κατάλληλο για το camping , το εξοχικό ή για όπου μπορείτε να φανταστείτε.

Είναι ένα πλήρες αυτόνομο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας ικανό να καλύψει τον απαραίτητο φωτισμό αλλά και την παροχή ρεύματος σε συσκευές. Αποτελείται απο ένα ηλιακό πάνελ με μεγάλη αποδοτηκότητα, τρείς λάμπες φωτισμού και μια αποσπώμενη μπαταρία αποθήκευσης με φακό και υποδοχές για φορτιση συσκευών.

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση αφού απλά τοποθετείτε το ηλιακό πάνελ σε φωτεινό σημείο, το συνδέετε στη μπαταρία για να φορτίζει και απο εκεί συνδέετε τις λάμπες φωτός. Μπορείτε να φορτίσετε άμεσα τις συσκευές σας συνδεοντάς τες στη μπαταρία. Η αποσπωμενη μπαταρία σας προσφέρει πολλές λειτουργίες αφού διαθέτει δύο δυνατά Led που μετατρέπεται εύκολα σε φακό.

Έχει ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο με κεραία για να ακούσετε τους αγαπημένους σας σταθμούς αλλά και εισόδους για aux / tf card για να μετατραπεί σε ένα φορητό mp3 player. Διαθέτει επεξεργαστή ελέγχου για λειτουργία έκτακτης ανάγκης, αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν διακόπτεται η τροφοδοσία και έλεγχο υπερφόρτωσης ενώ διαθέτει και έξοδο DC για παροχή ρεύματος σε επιπλέον συσκευές.

Χαρακτηριστικά:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάρκεια λειτουργίας:

Η συσκευασία περιέχει: