15787
Φορητό ηχοσύστημα Bluetooth Karaoke CMik MK-A2 100Watt
CMiK MK-A2
59.90€

Δεν θα μπορούσατε να έχετε μεγαλύτερη ένταση και ποιότητα ήχου που σας προσφέρει η onoffmarket με το φορητό ηχοσύστημα MK-A2 της CMik. Πρόκειται για ένα πλήρες μουσικό ήχοσύστημα που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Διαθέτει δυνατό ηχείο με ενσωματωμένο ενισχυτή 100Watt PMPO και woofer 5,2’’ που θα σας καταπλήξει όπως και επιπλέον λειτουργίες όπως AUX/USB/SD Player, FM Radio και δυναμικό μικρόφωνο γαι καραόκε. Δέχεται κάρτες microSD και USB memory sticks και παίζει την αποθηκευμένη σας μουσική. Με το ενσωματωμένο bluetooth μπορεί να συνδεθει με το smartphone η το laptop σας.Εχει ψηφιακό ραδιοφωνικό δέκτη FM για να ακούτε και τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και μεγάλη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που παρέχει μεγάλη αυτονομία. Το MK-A2 της CMik είναι ένα ηχείο κατάλληλο για κάθε χρήση.

Λειτουργεί ως σύστημα Καραόκε κάνοντας μίξη κάθε πηγής ήχου ( SD card, USB, line in, bluetooth ) με το δυναμικό μικρόφωνο που περιλαμβάνει και αναπαράγει δυνατά και καθαρά μουσική και φωνητικά, ενώ δίνει την δυνατότητα σύνδεσης και επιπλέον μικροφώνων μέσω των παρεχόμενων εισόδων Mic in ( 3,5mm )

Μια πραγματικά πολυχρηστική συσκευή που μπορεί να παίξει τον ρόλο εξωτερικού ηχείου για τις αγαπημένες συσκευές ήχου και εικόνας ή ακόμη να χρησιμοποιηθέι σαν ενισχυτής για τα αγαπημένα σας μουσικά όργανα.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Περιλαμβάνεται: