15778
Φορητή συσκευή ανίχνευσης ψαριών Sonar OEM Fish Finder100m
OEM Fish Finder
68.90€

Με αυτό το φορητό εργαλείο αναζήτησης ψαριών που σας φέρνει η onoffmarket δεν θα επιστρέψετε ξανά με άδεια χέρια από τα αλιευτικά σας ταξίδια. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία σόναρ, αυτός ο εντοπιστής ψαριών είναι σε θέση να σας ενημερώσει για την ακριβή θέση κάθε ψαριού στην περιοχή. Αυτό το gadget συνοδεύεται με καλώδιο 7,5 μέτρων χάρη στο οποίο προσδίδει μεγάλη χρηστικότητα.

Μπορείτε να το προσαρτήσετε στο σκάφος σας, σε ένα καλάμι, ή ακόμα και μόνο του. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους αλιεία καθώς λειτουργεί ακόμη και κάτω απο πάγο. Απλά συνδέστε τον αισθητήρα σόναρ στην οθόνη και θα είστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα ψάρια που βρίσκονται γύρω σας.

Διαθέτοντας εξαιρετικά ευαίσθητη τεχνολογία αυτός ο εντοπιστής ψαριών μπορεί να εμφανίζει τα ψάρια που φτάνουν σε βάθος μέχρι και 100 μέτρων. Ο αισθητήρας έχει γωνία 45 μοιρών για να εξασφαλίσει ότι καμία κίνηση δεν θα παραμείνει απαρατήρητη. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε όλα τα ταξίδια σας χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του.

Τροφοδοτείται από 4 συνηθισμένες μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται) που παρέχουν αυτονομία για όλη την ημέρα. Η onoffmarket σας φέρνει μια συσκευη κατάλληλη για κάθε μέρος όπως θάλασσα, λίμνη η ακόμη και ποταμό. Όταν ο ανιχνευτής ψαριών σας εντοπίσει ψάρια στην περιοχή ακούγεται ένας συναγερμός. Όχι μόνο θα ενημερωθείτε για την παρουσία των ψαριών αλλά και για το βάθος στο οποίο βρίσκονται όπως και το μέγεθος τους. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ διαφορετικών τύπων ψαριών. 

Εάν ψάχνετε μόνο ένα συγκεκριμένο μέγεθος ψαριού, μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του αισθητήρα. Αυτός ο φορητός ιχνηλάτης ψαριών είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο τόσο για επαγγελματίες όσο και για ψαράδες. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 
Απεικόνιση
Διαστάσεις
Περιεχόμενα συσκευασίας