15729
Φορητό ηχείο Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο T&G TG106 Μπλε
T&G TG-106
13.10€

Με το Φορητό ηχείο TG106 μπορείτε να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με μουσική μιας και μπορείτε να το πάρετε παντού. 
Ποτέ πριν μια απλή βόλτα ή η αναμονή στη στάση του λεωφορείου δεν ήταν τόσο απολαυστική αφού η onoffmarket με το φορητό ηχείο, σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να ακούσετε την  αγαπημένη σας μουσική με όποιον τρόπο σας βολεύει.

Μπορείτε να συνδέσετε το USB σας ή την κάρτα μνήμης σας όπως επίσης να συνδέσετε το smartphone σας ασύρματα μέσω bluetooth. Με ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο μπορείτε να ακούσετε τους αγαπημένους σας σταθμούς εύκολα, άνετα και γρήγορα. 
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που έχει, προσφέρει μεγάλη αυτονομία και η ασύρματη σύνδεση bluetooth V4.2 θα σας λύσει τα χέρια. 
Το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε ως handsfree γλιτώνοντας χρόνο μέχρι να βρειτε και να βγάλετε 
το smartphone σας.

Κομψό και ανθεκτικό design, αφού το κυλινδρικό του σχήμα, στο μπλε χρώμα σε συνδυασμό με την έξυπνη λαβή για άνετη μεταφορά 
και το διακοσμητικό φωτάκι, το καθιστούν ένα άψογο gadget που σας παρέχει η on off market για να το πάρετε παντού. Τα πλήκτρα που διαθέτει βοηθούν να μεταβείτε στο επόμενο / προηγούμενο κομμάτι ή ραδιοφωνικό σταθμό, να απαντήσετε ή να απορρίψετε την εισερχόμενη κλήση και να αυξομειώσετε την ένταση χωρίς να χρειαστεί να επεμβείτε από το smartphone σας.

Παράγει κρυστάλλινο ήχο εξαιρετικής ποιότητας με ισχυρό μπάσο ιδανικό για ηλεκτρονική μουσική και όχι μόνο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: